marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Vtis, kvaliteta in enostavnost – nova trendovska trojica iz Nokie

Deli z ostalimi

01.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Nokia je na dogodku Nokia Experience Mobility 2006, ki je potekal v kitajskem mestu Chongging, predstavila prednosti mobilne tehnologije in tri nove mobilne telefone, ki so v prvi vrsti namenjeni uporabnikom, ki se z mobilno tehnologijo srečujejo prvič.

Mobilni telefoni Nokia 1112, Nokia 2310 in Nokia 2610 so razširili ponudbo enostavnih, zanesljivih in cenovno dosegljivih mobilnih telefonov Nokia. Vsi trije modeli bodo predvidoma na voljo v drugi četrtini letošnjega leta.

»Za večino ljudi na novo razvijajočih se tržiščih, kot je Kitajska, mobilni telefon postaja sestavni del življenja – in tudi število lastnikov novih mobilnih telefonov še vedno močno narašča«, je povedal Soren Petersen iz Nokia Mobile Phones. Nokia pričakuje, da bo leta 2008 od treh milijard uporabnikov mobilnih telefonov, kar velik delež uporabnikov mobilne tehnologije iz novo razvijajočih se trgov, kot so Kitajska, Indija, JV Azija in Afrika. Po besedah Petersona je ključ uspeha na teh trgih atraktiven in zanesljiv mobilni telefon, ki je seveda tudi enostaven za uporabo in je posebej podrejen potrebam, ki jih zahteva tako tržišče. K uspehu Nokie na novo rastočih trgih pa je pomembno prispevalo dejstvo, da je Nokia zato, da bi znižala celotne stroške povezane z uporabo mobilnega telefona, tudi tesno sodelovala z operaterji in ponudniki omrežij in se tako približala uporabnikom. »Kot dokaz za učinkovitost pa služi tudi dejstvo, da je bilo iz serije telefonov Nokia 1100 po svetu prodanih že več kot 100 milijonov mobilnikov,« dodaja Petersen.

Predstavitve novih modelov:

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki