marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Vtis, kvaliteta in enostavnost – nova trendovska trojica iz Nokie

Deli z ostalimi

01.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Nokia je na dogodku Nokia Experience Mobility 2006, ki je potekal v kitajskem mestu Chongging, predstavila prednosti mobilne tehnologije in tri nove mobilne telefone, ki so v prvi vrsti namenjeni uporabnikom, ki se z mobilno tehnologijo srečujejo prvič.

Mobilni telefoni Nokia 1112, Nokia 2310 in Nokia 2610 so razširili ponudbo enostavnih, zanesljivih in cenovno dosegljivih mobilnih telefonov Nokia. Vsi trije modeli bodo predvidoma na voljo v drugi četrtini letošnjega leta.

»Za večino ljudi na novo razvijajočih se tržiščih, kot je Kitajska, mobilni telefon postaja sestavni del življenja – in tudi število lastnikov novih mobilnih telefonov še vedno močno narašča«, je povedal Soren Petersen iz Nokia Mobile Phones. Nokia pričakuje, da bo leta 2008 od treh milijard uporabnikov mobilnih telefonov, kar velik delež uporabnikov mobilne tehnologije iz novo razvijajočih se trgov, kot so Kitajska, Indija, JV Azija in Afrika. Po besedah Petersona je ključ uspeha na teh trgih atraktiven in zanesljiv mobilni telefon, ki je seveda tudi enostaven za uporabo in je posebej podrejen potrebam, ki jih zahteva tako tržišče. K uspehu Nokie na novo rastočih trgih pa je pomembno prispevalo dejstvo, da je Nokia zato, da bi znižala celotne stroške povezane z uporabo mobilnega telefona, tudi tesno sodelovala z operaterji in ponudniki omrežij in se tako približala uporabnikom. »Kot dokaz za učinkovitost pa služi tudi dejstvo, da je bilo iz serije telefonov Nokia 1100 po svetu prodanih že več kot 100 milijonov mobilnikov,« dodaja Petersen.

Predstavitve novih modelov:

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki