marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Symbian z novo partnersko mrežo

Deli z ostalimi

02.08.2008
Objavil: Klemen Sterle

Podjetje Symbian je najavilo zagon programa Symbian Partner Network (SPN). V partnerstvu ponujajo boljši partnerski program z nižjo in konkurenčno letno »članarino« v znesku 1500 ameriških dolarjev.

Člani SPN imajo možnost dostopa do SPN++, Symbianovega privatnega razvojnega portala, ki vključuje ekskluzivni SPN Zone, kjer lahko najdejo vsakršno tehnično pomoč preko forumov, Wiki strani in namenskih sistemskih in sodelovalnih območij.

SPN se bo osredotočil predvsem na inovativnost, ohranjanje in izgradnjo sistema, ter na izgradnjo naprav in rešitev, ki bi bile prepričljive, izgradnja le-teh pa hitrejša in za nižjo ceno.

NA kratko so torej ključne prednosti SPN sledeče:

• Poenoten vpisni proces, poenostavljen pregled licenc in nalinijski plačilni sistem
• Zmanjsanna letna naročnina iz 5000 na 1500 ameriških dolarjev
• Dostop do SPN++ območja, vključujoč dostop do SPN Zone
• Izboljšana tehnična pomoč (forumi, Wiki, SPN Pomoč uporabnikom)
• Hitrejši dostop do informacij kot so tehnološke poti in ostala dokumentacija
• Posebna marketinške in poslovne ter razvojne priložnosti, vključujoč dovoljenje na privatne dogodke, kot je recimo letno srečanje partnerjev Symbiana.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki