marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Novi podatki o Androidu

Deli z ostalimi

03.10.2008
Objavil: Mitja Zupančič

Podatki o mobilniku imenovanem T-Mobile G1, so prišli v javnost preko spleta. Mobilnik, ki uporablja Googlov operacijski sistem Android, vsebuje več ali manj vse aplikacije, ki jih potrebujete.

Uporabniki naj bi dobili na voljo tudi funkcijo iskanja preko spleta s samo enim klikom, ostale Googlove aplikacije naj bi tudi bile zelo lahko dostopne. To pomeni e-pošto, digitalne zemljevide (z Streetviewom), youtube, koledar in seveda bralnik. Funkcija Google Talk bo seveda tudi integrirana že od samega začetka.

A vendar vse ni tako rožnato, zaslon bo "samo" HVGA z ločljivostjo 480×320 točk, kar je manj, kot si je veliko uporabnikov predstavljajo. Prav tako bo manjše razočaranje podpora samo do 8 GB dodatnega pomnilnika. Predvideva se, da je nekje 100 MB že vgrajenega.

GPS bo prisoten, kar nikakor ni presenečenje, predvsem zato, ker bo Android uporabljal lokacijske storitve, kot tudi 3,2 MP kamero, kar niti ni slabo za primarno poslovno funkcijo mobilnika.

Zadeva ne bo kompatibilna z Exchangeom, torej težava za poslovneže. Vgrajena pa je sledilna kroglica "trackball" in QWERTY tipkovnica, ki zdrsne izpod mobilnika.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki