marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Novi Moto Mods prinašajo obilo možnosti


05.06.2017
Objavil: Dare Gliha

Ekosistem dodatkov Moto Mods še naprej raste, v njem jih je vedno več. Nova generacija izdelkov bo poskrbela za nove izkušnje in preobrazbe pametnih telefonov, modularna mobilnost pa je sedaj še razširjena z vrsto dodatnih možnosti.

Nov način igranja
Z igralnim ploščkom Moto GamePad lahko prevzamete popoln nadzor nad mobilnim igranjem. Ta novi dodatek Moto Mod omogoča, da se telefon Moto Z spremeni v ročno igralno konzolo. Prinaša dve krmilni palici, klasični smerni izbirnik in štiri akcijske gumbe, s katerimi igranje iger postane še večji užitek. Ker je v dodatek vgrajena tudi baterija kapacitete 1035 mAh, se boste tudi igrali dlje kot vaši prijatelji.

Zvok visoke kakovosti
Prva generacija zvočnika JBL SoundBoost je vsekakor začela marsikatero zabavo, nadgrajeni zvočnik JBL SoundBoost 2 pa bo poskrbel, da bo vsaka zabava trajala dlje. Vgrajena baterija omogoča do 10 ur glasnega predvajanja glasbe. Zvočnik SoundBoost 2 je prevlečen tudi z zaščito, ki odbija vodo, zato ga politje s tekočino ne bo ustavilo. Na voljo je v rdeči, modri ali črni barvi, prinaša pa se bolj premijsko oblikovanje in izboljšane gumbe upravljanja. Upravljate ga lahko tudi preko mobilne aplikacije JBL EQ. Z aplikacijo My JBL SoundBoost 2 pa lahko zvok povsem prilagodite lastnemu okusu. Ne glede na to, ali poslušate glasbo, gledate film ali pa navijate za vašo najljubšo ekipo, vam vgrajen podstavek zagotavlja postavitev zvočnika za pristno avdiovizualno izkušnjo. Priklop zvočnika je ostal otročje enostaven, samo dotakne se hrbtne strani telefona in že je povezan.

TurboPower za še hitrejše polnjenje
Dodatek Moto TurboPower Pack je namenjen hitremu polnjenju telefona. Namenjen je uporabnikom, ki potrebujejo dolgo avtonomijo baterije ali pa njeno hitro zalaganje z energijo. Baterijski dodatek telefonu hipno doda dodaten dan avtonomije in omogoča hitro polnjenje (moči do 15W). Hitro pa ne polni le telefona, temveč se zna hitro napolniti tudi sam. Vsega 20 minut na električni vtičnici bo zadostovalo, da se bo baterijski dodatek napolnil do 50% svoje kapacitete.

Polnjenje v stilu
Da lahko povsem pozabite na žice in polnilce pa poskrbi dodatek Moto Style Shell, ki podpira brezžično polnjenje. To je tudi hitro (moči do 10W) in tako kot telefon Moto Z tudi ultra tanke in stilske zasnove. Na voljo je v več barvah, ki se najbolje podajo uporabnikovemu telefonu.

Novi dodatki Moto Mods bodo v Sloveniji naprodaj v drugi polovici leta, takrat pa bodo znane tudi njihove cene.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki