marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Novi LG Chocolate je poln presenečenj

Deli z ostalimi

04.08.2009
Objavil: Dare Gliha

Družba LG Mobile je razkrila naslednika priljubljenega modela LG Chocolate. Novinec, ki sodi v družino telefonov Black Label, nosi tovarniško oznako LG-BL40, pohvali pa se lahko z vrsto inovacij, ki dokazujejo LG-jevo tehnološko vodstvo v svetu mobilnih komunikacij. Pravi adut je velik in na dotik občutljiv zaslon, ki s pomočjo vgrajene elektronike pričara povsem novo uporabniško izkušnjo.

Uporabniki bodo na mobilniku LG-BL40 najprej opazili velik 4-palčni (10,2-cm) na dotik občutljiv zaslon, ki zmore prikazati visoko kakovostno sliko, katere ločljivost znaša 800 x 345 točk. Poleg velikosti zaslon odlikuje tudi barvna globina, ki omogoča prikaz naravnih barv, kar pomeni, da bodo fotografije in video posnetki videti bistveno bolj naravni, igre bolj dinamične, dokumenti pa bolj berljivi kot na konkurenčnih mobilnikih. Zaslon je izrazito širokokoten, saj dosega razmerje stranic 21 : 9 ter tako uporabniku prinaša bolj panoramsko uporabniško izkušnjo. Velik zaslon omogoča preprostejše upravljanje mobilnika, visoka ločljivost pa se izkaže pri brskanju po internetu, saj se spletne strani naložijo v svoji pravi velikosti. LG-jevi inženirji so šli še korak dlje in v novi mobilnik vgradili uporabniški vmesnik, ki zna razdeliti zaslon na dva dela in lahko hkrati prikazuje dve ločeni vsebini.

»Prvi odzivi uporabnikov na naslednika modela LG Chocolate so presegli naša pričakovanja. Uporabniki so navdušeni nad 4-palčnim zaslonom, saj jim ta nudi ne le udobnejše delo z mobilnikom, temveč tudi preskok v kakovosti prikazanih vsebin,« je povedal izvršni direktor družbe LG Mobile dr. Skott Ahn.

Kljub velikemu zaslonu, pokritem z zaščitnim steklom, nova čokolada ostaja prijetno tanka in zapakirana v visoko kakovostno ohišje svetleče črne barve z rdečimi dodatki, kar priča o tem, da pri LG-ju znajo narediti tehnološko dovršene in stilske mobilnike. Novi LG Chocolate bo v Sloveniji predvidoma naprodaj novembra.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki