marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

NOVI ITAK ČASI: Nove vrednote, nova ponudba in novost Itak Plejs

Deli z ostalimi

28.05.2013
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije je danes v itakovskem slogu uradno predstavil novosti blagovne znamke Itak. Z osveženo vizualno podobo Itaka in novo kampanjo so napovedali nove Itak čase, ki Itakovcem ponujajo tudi prenovljene, bolj fleksibilne naročniške pakete Itak ...

... ter novo, tehnološko napredno storitev Itak Plejs, ki združuje spletno televizijo, internetno multimedijsko shrambo in video na zahtevo, na enem mestu oziroma Plejsu. S prenovljeno ponudbo in novo storitvijo so poskrbeli za večjo fleksibilnost Itak uporabnikov, ki lahko do svojih vsebin sedaj dostopajo vedno in povsod, v duhu novega slogana – Tvoj čas, tvoja pravila.

»Z blagovno znamko Itak sledimo trendom in potrebam mlade generacije. Z novi prodajnimi paketi zasledujemo njihove želje po fleksibilnosti in svobodi. Zavedamo se, da naši Itakovci živijo svoje vrednote, upravljajo s svojim časom in svojim življenjem ter ustvarjajo svoja pravila. Še posebej smo ponosni, ker jim z današnjim dnem prvi lahko ponudimo tudi novo tehnološko napredno storitev Itak Plejs, ki je plod slovenskega znanja. Prav Itak Plejs mladim omogoča še večjo svobodo in mobilnost, saj lahko do svojih vsebin dostopajo vedno in povsod,« je na predstavitvi Itak novosti poudaril mag. Simon Furlan, direktor Sektorja za marketing v Telekomu Slovenije.

Telekom Slovenije svojim Itak naročnikom ponuja tri nove naročniške pakete z vključenimi enotami storitev ter brezplačnimi in neomejenimi pogovori na številke naročnikov paketov Itak. Z novimi naročniškimi paketi želijo mladim ponuditi fleksibilnost, ki je Itak uporabnikom izjemno pomembna. Omogočajo jim enostavno in svobodno komuniciranje glede na njihove potrebe ter modularnost z izgradnjo lastnega mobilnega okolja z dodatnimi Itak storitvami. Dodatna prednost novih paketov je brezplačno in neomejeno komuniciranje, pogovori, znotraj Itak skupnosti. Itakovci lahko izbirajo med tremi novimi naročniškimi paketi Itak: Džabest 250 (vključuje 250 enot in je na voljo za 12 evrov mesečno), Džabest 2000 (vključuje 2000 enot in je na voljo za 20 evrov mesečno) in Džabest 3000 (vključuje 3000 enot in je na voljo za 26 evrov mesečno). Enote lahko Itakovci poljubno porabijo za telefonske pogovore v vsa slovenska omrežja, sporočila SMS/MMS in prenos podatkov v domačem omrežju.

Tehnološka novost Itak Plejs je najnaprednejša storitev spletne televizije, videa na zahtevo in internetne multimedijske shrambe, ki uporabnikom naročniških paketov Itak omogoča ogled videoposnetkov, filmov, slik in drugih dokumentov, ki jih imajo Itakovci shranjene v oblaku, ogled adrenalinskih posnetkov Red Bull, pregled sporeda za 160 TV-programov in ogled več kot 10 TV-programov v živo. Nabor programov se bo v prihodnje še povečal. Vse to lahko Itakovci uporabljajo ter spremljajo na računalniku, tablici ali mobitelu oz. na katerikoli napravi, na kateri je nameščena ustrezna Itak Plejs aplikacija – vedno in povsod.

Vsebina storitve Itak Plejs je odvisna od izbranega paketa. Itak Plejs je zasnovana kot dodatna storitev, ki jo lahko Itak naročnik dokupi k obstoječemu naročniškemu razmerju Itak. Trenutno sta na voljo paketa Itak Plejs S in Itak Plejs M. V času promocijskega obdobja do konca leta 2013 bo Itak naročnikom paket Itak Plejs S na voljo brezplačno. Itak Plejs S vključuje 10 GB prostora ter dostop do Red Bull posnetkov in TV-sporeda.

Na voljo je tudi paket Itak Plejs M, ki vsebinam osnovnega Itak Plejs S paketa, dodaja še možnost spremljanja več kot 10 TV-programov v živo. Do 10. junija 2013 bo naročnikom Itak ta paket na voljo brezplačno, po tem datumu pa bo v obdobju do konca leta 2013 veljala polovična redna cena v višini 2 EUR (z DDV) mesečno.

Itak Plejs Itakovcem omogoča, da lahko svoje videoposnetke, filme, slike in dokumente varno prenašajo med napravami kjerkoli in kadarkoli, pri tem pa ne izgubijo sledi za zadnjo verzijo. Storitev ima slovenski vmesnik ter omogoča t. i. transcoding, kar pomeni, da se pri prenosu datotek različnih formatov predvajanje datoteke prilagodi napravi. Sklop Moj Plejs omogoča tudi deljenje datotek s prijatelji. Je idealno orodje, ki uporabniku pomaga ustvarjati mrežo s sodelavci, sošolci, prijatelji in z znanci. Povezava do datotek se lahko deli po e-pošti oziroma objavi na Facebooku ali Twitterju. Mape ali datoteke lahko uporabnik deli tudi s prijatelji, ki niso uporabniki Itak Plejsa, in sicer z javno povezavo.

Naročilo Itak Plejsa lahko naročniki kateregakoli paketa Itak uredijo hitro in enostavno. Vse, kar potrebujejo, je uporabniški račun Moj Telekom, naročilo na storitev pa izvedejo s klikom na Naroči na https://plejs.itak.si. Potrebujejo le še računalnik, tablico ali mobitel z nameščenimi aplikacijami Itak Plejs in napredno storitev lahko uporabljajo vedno in povsod. Trenutno je v spletni trgovini Google Play na voljo aplikacija za mobilni sistem Android, v kratkem pa bo v App Store na voljo tudi aplikacija za naprave, ki jih podpira iOS.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki