marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Novi iPhone s 5 MP kamero?

Deli z ostalimi

31.12.2009
Objavil: Aleš Poljak

Kot kaže namerava Apple v četrto generacijo iPhone-a vgraditi kamero, katera bo imela ločljivost 5 milijonov točk. Podjetje Omnivision, ki Apple-u dobavlja slikovne senzorje sporoča, da so prejeli naročila za prej omenjene senzorje za vgradnjo v mobilnike v letu 2010.

Ta poteza s strani Apple-a je logična in tudi pričakovana, saj večina uporabnikov tarna nad zmogljivostjo trenutne kamera katera je vgrajena v 3GS modelu in so po večini mnenja, da ne zadostuje njihovim potrebam. Poleg bolj zmogljivega senzorja, naj bi pri Apple-u tudi razmišljali o vgradnji bliskavice.

Omnivision ocenjuje, da bodo v letu 2010 Apple-u dobavili nekje od 40 do 45 milijonov kosov 5 MP senzorjev, kar je občutno več kot so jih dobavili letos za 3GS model. Po njihovih ocenah bo ta številka dosegla 21 milijonov kosov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki