marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

Nove ugodnosti za predplačniške uporabnike Halo

Deli z ostalimi

23.05.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone predplačniškim uporabnikom Halo predstavlja nove ugodnosti. Uporabniki bodo s Halo Bonus Klubom lahko prišli do bonusa na svojem računu Halo. Dodeljeni jim bodo brezplačni SMS-i ob polnitvi z vrednostnimi karticami Halo.

Halo Bonus Klub
Predplačniški uporabniki Halo lahko odslej prejemajo mesečne bonuse, če so včlanjeni v Halo Bonus Klub, če je minilo najmanj šest mesecev od njihove prve aktivacije računa Halo in so v prejšnjem mesecu polnili svoj račun z najmanj 2500 SIT.
Uporabnik Halo se lahko vpiše v Halo Bonus Klub na www.simobil.si, s klicem v klicni center Si.mobil – Vodafone ali z registracijskim obrazcem v Halo SIM. Uporabnik, ki želi ostati anonimen se lahko registrira v Halo Bonus Klub s poslanim sporočilom SMS in ključno besedo ZVEST na brezplačno številko 448. Člani Halo Bonus Kluba lahko na svoj račun prejmejo največ 3.000 SIT mesečno.

Brezplačni SMS-i ob polnitvi z vrednostnimi karticami Halo
Vsako polnjenje računa Halo z vrednostno kartico Halo za 2.500 tolarjev prinaša 5 brezplačnih SMS sporočil v Sloveniji, polnjenje z vrednostno kartico Halo za 5.000 tolarjev pa prinaša 15 brezplačnih SMS sporočil v Sloveniji.

Storitve na Vodafone live! za Halo uporabnike
Uporabniki Halo imajo z mobilnim telefonom, ki omogoča dostop do Vodafone live!, na razpolago velik nabor različnih zanimivih storitev, informacij, množico zabavnih iger in ostalih vsebin.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki