marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Nove ugodnosti za predplačniške uporabnike Halo

Deli z ostalimi

23.05.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone predplačniškim uporabnikom Halo predstavlja nove ugodnosti. Uporabniki bodo s Halo Bonus Klubom lahko prišli do bonusa na svojem računu Halo. Dodeljeni jim bodo brezplačni SMS-i ob polnitvi z vrednostnimi karticami Halo.

Halo Bonus Klub
Predplačniški uporabniki Halo lahko odslej prejemajo mesečne bonuse, če so včlanjeni v Halo Bonus Klub, če je minilo najmanj šest mesecev od njihove prve aktivacije računa Halo in so v prejšnjem mesecu polnili svoj račun z najmanj 2500 SIT.
Uporabnik Halo se lahko vpiše v Halo Bonus Klub na www.simobil.si, s klicem v klicni center Si.mobil – Vodafone ali z registracijskim obrazcem v Halo SIM. Uporabnik, ki želi ostati anonimen se lahko registrira v Halo Bonus Klub s poslanim sporočilom SMS in ključno besedo ZVEST na brezplačno številko 448. Člani Halo Bonus Kluba lahko na svoj račun prejmejo največ 3.000 SIT mesečno.

Brezplačni SMS-i ob polnitvi z vrednostnimi karticami Halo
Vsako polnjenje računa Halo z vrednostno kartico Halo za 2.500 tolarjev prinaša 5 brezplačnih SMS sporočil v Sloveniji, polnjenje z vrednostno kartico Halo za 5.000 tolarjev pa prinaša 15 brezplačnih SMS sporočil v Sloveniji.

Storitve na Vodafone live! za Halo uporabnike
Uporabniki Halo imajo z mobilnim telefonom, ki omogoča dostop do Vodafone live!, na razpolago velik nabor različnih zanimivih storitev, informacij, množico zabavnih iger in ostalih vsebin.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki