marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Nove modrozobe slušalke podjetja Sony Ericsson


10.06.2010
Objavil: Dare Gliha

Za tiste, ki vedo, da želijo govoriti, je Sony Ericsson predstavil dve novi slušalki Bluetooth VH410 in Bluetooth VH110. Obe izboljšujeta življenjski stil kupcev z izkušnjo prostoročne svobode in sta prva izdelka iz kategorije dodatne opreme Sony Ericsson Extras Govorite.

»VH110 je cenovno izjemno ugodena, VH410 pa zagotavlja kristalno jasne pogovore in super enostavno rokovanje s klici,« je povedal Jacob Sten, vodja oddelka za dodatno opremo pri Sony Ericsson. »Prav tako nadaljujemo z našim delom na bolj odprtih platformah in Bluetooth je le eden od primerov kako lahko Sony Ericsson Extras uporabljate s katerokoli Bluetooth napravo – ne le s telefoni Sony Ericsson. S pomočjo Sony Ericsson Extras želimo pogovore narediti bolj udobne, povečati izbiro in predstaviti cenovno bolj dostopne izdelke,« je še dodal.

Slušalki Bluetooth VH410 in Bluetooth™ VH110

Poslovite se od vozlov in pozdravite brezžično svobodo ter okolju prijazni GreenHeart z VH410 in VH110. Oba izdelka sta izdelana iz reciklirane plastike in pobarvana z barvo na vodni osnovi. Kompleta prav tako uporabljata okolju prijazno in manjšo embalažo, s čimer še dodatno zmanjšujeta vpliv na okolje.

Slušalka Bluetooth VH410 - Klepetajte in naredite več

• Slišite in bodite slišani z odstranjevanjem hrupa
• Vzpostavite povezavo še z dvema mobilnima telefonoma in preskakujte med klicema
• Odgovarjajte na in prekinjajte klice z enim enostavnim dotikom

Slušalka Bluetooth™ VH110 - Izkoristite celodnevno brezžično svobodo

• Pogovarjajte se tudi na poti
• Naj bo vaš pogovor udoben z izbiro treh ušesnih vstavkov
• Uživajte v desetih urah klepeta

Slušalki Bluetooth VH410 in Bluetooth VH110 bosta na prodajne police prispeli avgusta 2010.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki