marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

slikaHuawei po polovici leta zabeležil 23,2-odstotno rast prihodkov
07.08.2019

V prvem polletju letošnjega leta (H1 2019) je Huawei ustvaril prihodke v višini 401,3 milijarde juanov (približno 52,576 milijarde evrov), kar je 23,2 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

članki

Nova trgovina iStore v Cityparku

Deli z ostalimi

27.06.2011
Objavil: Dare Gliha

Podjetje FMC je sporočilo, da bo jutri ob 16. uri v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark odprlo novo trgovino iStore s statusom Apple Premium Reseller. Trgovina sodobnega videza se bo razprostirala na 100 kvadratnih metrih in bo obiskovalcem v prijetnem okolju ponujala najširši izbor in doživljanje izdelkov priznane blagovne znamke Apple ter dodatne opreme drugih proizvajalcev.

Otvoritev nove trgovine iStore bo pospremila predstavitev slovenskih razvijalcev aplikacij za Applove naprave. Na predstavitvi, ki se bo začela ob 16. uri in jo bo vodil znan slovenski TV-voditelj, bodo prikazali, kako potekata razvoj in uporaba tovrstnih aplikacij. FMC bo prvim 20 kupcem Applovih računalnikov Mac v novi trgovini prav tako podaril 10-odstotni popust.

iStore se bo pridružil izbranim trgovinam Apple Premium Reseller po svetu, ki so urejene po natančnih oblikovalskih smernicah korporacije Apple in ki ponujajo prav posebno doživetje blagovne znamke Apple, kakršnega so deležni kupci po vsem svetu. Strokovno usposobljeno osebje je vedno pripravljeno svetovati ter obiskovalcem, ki se šele odločajo za nakup, temeljito predstaviti najnovejše Applove izdelke in jim pomagali pri odločitvi. Kupci lahko vse izdelke pred nakupom preizkusijo in se tako odločijo za tistega, ki najbolj ustreza njihovim potrebam. Na voljo jim bodo najnovejši namizni računalniki serije iMac in prenosniki MacBook, vse različice iPada 2 ter družina izdelkov iPod s pestrim izborom dodatne opreme.

iStore bo pripravljal tudi brezplačne delavnice za uporabnike, na katerih bo mogoče spoznati, kako kar najbolje izkoristiti zmogljivost in vsestranskost računalnikov Mac in drugih Applovih izdelkov. Delavnice zajemajo tako digitalno fotografijo in video kot tudi glasbo, spletno oblikovanje in poslovne aplikacije ter še mnogo več. Delavnice bo organiziralo podjetje Miška d.o.o.

Kupcem, ki se odločajo prestopiti iz PC-okolja na Mac, bodo Applovi strokovnjaki poenostavili prehod. Pomagali jim bodo prenesti vse datoteke iz starega računalnika, tako da bo njihov nov računalnik Apple takoj pripravljen za delo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki