marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Nova trgovina iStore v Cityparku

Deli z ostalimi

27.06.2011
Objavil: Dare Gliha

Podjetje FMC je sporočilo, da bo jutri ob 16. uri v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark odprlo novo trgovino iStore s statusom Apple Premium Reseller. Trgovina sodobnega videza se bo razprostirala na 100 kvadratnih metrih in bo obiskovalcem v prijetnem okolju ponujala najširši izbor in doživljanje izdelkov priznane blagovne znamke Apple ter dodatne opreme drugih proizvajalcev.

Otvoritev nove trgovine iStore bo pospremila predstavitev slovenskih razvijalcev aplikacij za Applove naprave. Na predstavitvi, ki se bo začela ob 16. uri in jo bo vodil znan slovenski TV-voditelj, bodo prikazali, kako potekata razvoj in uporaba tovrstnih aplikacij. FMC bo prvim 20 kupcem Applovih računalnikov Mac v novi trgovini prav tako podaril 10-odstotni popust.

iStore se bo pridružil izbranim trgovinam Apple Premium Reseller po svetu, ki so urejene po natančnih oblikovalskih smernicah korporacije Apple in ki ponujajo prav posebno doživetje blagovne znamke Apple, kakršnega so deležni kupci po vsem svetu. Strokovno usposobljeno osebje je vedno pripravljeno svetovati ter obiskovalcem, ki se šele odločajo za nakup, temeljito predstaviti najnovejše Applove izdelke in jim pomagali pri odločitvi. Kupci lahko vse izdelke pred nakupom preizkusijo in se tako odločijo za tistega, ki najbolj ustreza njihovim potrebam. Na voljo jim bodo najnovejši namizni računalniki serije iMac in prenosniki MacBook, vse različice iPada 2 ter družina izdelkov iPod s pestrim izborom dodatne opreme.

iStore bo pripravljal tudi brezplačne delavnice za uporabnike, na katerih bo mogoče spoznati, kako kar najbolje izkoristiti zmogljivost in vsestranskost računalnikov Mac in drugih Applovih izdelkov. Delavnice zajemajo tako digitalno fotografijo in video kot tudi glasbo, spletno oblikovanje in poslovne aplikacije ter še mnogo več. Delavnice bo organiziralo podjetje Miška d.o.o.

Kupcem, ki se odločajo prestopiti iz PC-okolja na Mac, bodo Applovi strokovnjaki poenostavili prehod. Pomagali jim bodo prenesti vse datoteke iz starega računalnika, tako da bo njihov nov računalnik Apple takoj pripravljen za delo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki