marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Nova rešitev za odklep BB5 mobilnikov

Deli z ostalimi

09.09.2008
Objavil: Dare Gliha

Dejan Kraljevič, ki je znan po mnogih rešitvah za odklep Nokiinih mobilnikov je predstavil novo rešitev za odklep BB5 mobilnikov, ki je na voljo prodajalcem mobilnikov. Za novo samostojno rešitev bodo prodajalci morali odšteti okoli 200 evrov.

V maju se je pojavila prva rešitev za odklep BB5 mobilnikov z imenom DM3BOX. Vendar pa bo Kraljevičeva rešitev poenostavila odklep mobilnikov, saj proizvajalec DM3BOX-a noče prodati svoje rešitve južneje od Birminghama v Veliki Britaniji.

»Z mojo rešitvijo bodo vsi prodajalci imeli rešitev za odklep na licu mesta. Ob prodaji mobilnika bodo lahko stranki takoj mobilnik še odklenili, hkrati pa to pomeni, da bodo lahko odklenili še več mobilnikov kot do sedaj,« je povedal Kraljevič.

Na novico ob rešitvi za odklep mobilnikov se je odzvala tudi Nokia. Njihov predstavnik je povedal, da se Nokia zaveda, da obstajajo rešitve za odklep njihobih mobilnikov, vendar tega početja niti ne odobavajo, niti ne obsojajo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki