marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Opera Software predstavlja beta različico brskalnika mini

Deli z ostalimi

12.05.2007
Objavil: Dare Gliha

Opero Mini se je do sedaj izkazala kot izredno uporaben program, največ ga uporabljajo mobilni uporabniki v Rusiji in Združenih državah Amerike. Dosedaj je bilo s tem brskalnikom ogledanih že preko 5,2 milijarde spletnih strani.

Opera mini, ki je na voljo na spletnem naslovu www.operamini.com, prinaša polno funkcionalnost brskalnika na praktično vsak mobilnik, od pametnih, pa vse do preprostih, ki so namenjeni večini populacije, mobilnik mora le omogočati javo. Spletne strani se kompresirajo na oddaljenem strežniku, ter nato dostavijo na mobilnik, kar omogoča hitro brskanje.

Opera Software sedaj vabi uporabnike, da se prijavijo za testiranje njihove nove beta različice brskalnika. Prijavo opravite na spletni strani www.operamini.com/beta. Testni uporabniki bodo kasneje preko elektronske pošte tudi kontaktirani s strani podjetja, preko spletne ankete, ki bo pomagala dokončno oblikovati novo različico.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki