marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Opera Software predstavlja beta različico brskalnika mini

Deli z ostalimi

12.05.2007
Objavil: Dare Gliha

Opero Mini se je do sedaj izkazala kot izredno uporaben program, največ ga uporabljajo mobilni uporabniki v Rusiji in Združenih državah Amerike. Dosedaj je bilo s tem brskalnikom ogledanih že preko 5,2 milijarde spletnih strani.

Opera mini, ki je na voljo na spletnem naslovu www.operamini.com, prinaša polno funkcionalnost brskalnika na praktično vsak mobilnik, od pametnih, pa vse do preprostih, ki so namenjeni večini populacije, mobilnik mora le omogočati javo. Spletne strani se kompresirajo na oddaljenem strežniku, ter nato dostavijo na mobilnik, kar omogoča hitro brskanje.

Opera Software sedaj vabi uporabnike, da se prijavijo za testiranje njihove nove beta različice brskalnika. Prijavo opravite na spletni strani www.operamini.com/beta. Testni uporabniki bodo kasneje preko elektronske pošte tudi kontaktirani s strani podjetja, preko spletne ankete, ki bo pomagala dokončno oblikovati novo različico.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki