marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Nova različica brskalnika Opera za Symbian mobilnike

Deli z ostalimi

20.11.2005
Objavil: Thomas Bergant

Eden izmed vodilnih proizvajalcev brskalnikov, Opera Software, je izdal novo različico brskalnika za mobilnike z operacijskim sistemom Symbian serije 60 (S60) z oznako 8.5. Ena izmed novosti je dodana aplikacija Password Manager, ki nam olajša brskanje po zaščitenih spletnih mestih, saj si zna zapomniti gesla in jih tako ni ptorebno stalno vpisovati na majhni tipkovnici mobilnika. Med drugim je sedaj tudi dodana možnost urejanja lastnih bližnjic, izboljšana obdelava in prikaz slik in boljša jezikovna podpora.

Nova Opera 8.5 je na voljo za 29 ameriških dolarjev, lastniki Nokiinih modelov 6680, 6681, 6682, 7610, N70 in N90 ter Sendovega modela Sendo X pa si lahko prensejo novo različico brezplačno. Prav tako pa je Opera 8.5 brezplačna tudi za lastnike prejšnjih različic tega brskalnika. Prenesete jo lahko iz naslova www.opera.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki