marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

slikaSamsung zapira oddelek za izdelovanje čipov po meri
06.11.2019

Samsung že od leta 2016 in mobilnika Galaxy S7 uporablja lastne čipe Exynos, ki temeljijo na v hiši razvitih jedrih Mongoose. Očitno pa se sedaj to spreminja, saj iz Austina v Texasu prihaja novica, da podjetje zapira oddelek ter s tem odpušča okoli 300 zaposlenih.

članki

Nova različica brskalnika Opera za Symbian mobilnike

Deli z ostalimi

20.11.2005
Objavil: Thomas Bergant

Eden izmed vodilnih proizvajalcev brskalnikov, Opera Software, je izdal novo različico brskalnika za mobilnike z operacijskim sistemom Symbian serije 60 (S60) z oznako 8.5. Ena izmed novosti je dodana aplikacija Password Manager, ki nam olajša brskanje po zaščitenih spletnih mestih, saj si zna zapomniti gesla in jih tako ni ptorebno stalno vpisovati na majhni tipkovnici mobilnika. Med drugim je sedaj tudi dodana možnost urejanja lastnih bližnjic, izboljšana obdelava in prikaz slik in boljša jezikovna podpora.

Nova Opera 8.5 je na voljo za 29 ameriških dolarjev, lastniki Nokiinih modelov 6680, 6681, 6682, 7610, N70 in N90 ter Sendovega modela Sendo X pa si lahko prensejo novo različico brezplačno. Prav tako pa je Opera 8.5 brezplačna tudi za lastnike prejšnjih različic tega brskalnika. Prenesete jo lahko iz naslova www.opera.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki