marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

Nova Mobitelova mobilna stran

Deli z ostalimi

13.05.2011
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel kot prvi slovenski operater uporabnikom predstavlja svojo spletno stran v mobilni različici, prilagojeni spletnemu dostopu prek sodobnih mobilnikov. Obiskovalci mobilne spletne strani m.mobitel.si najdejo predstavitev Mobitelove ponudbe, hkrati pa lahko urejajo tudi lastne storitve in nastavitve.

S tem je Mobitel svojo ponudbo še bolj približal uporabnikom, ki za spletni dostop vedno bolj uporabljajo svoje mobilnike, predvsem z zasloni na dotik.

Mobitel, vodilni slovenski mobilni operater, je skladno z razvojno-prodajnimi trendi in uporabniškimi navadami predstavil novost ter kot uporabnikom prijazen operater prvi v Sloveniji prilagodil svojo spletno stran www.mobitel.si mobilnikom. Sodobni mobiteli z zasloni na dotik namreč omogočajo skorajda enako izkušnjo brskanja po spletnih straneh kot računalniki, zato ne preseneča, da uporabniki za brskanje po spletu vedno bolj posegajo po svojih mobilnih telefonih.

Nova mobilna spletna stran na naslovu m.mobitel.si obiskovalcem ponuja predstavitev Mobitelove celotne ponudbe telefonov in storitev, poleg tega pa še možnost pregledovanja in urejanja lastnih storitev in nastavitev na mobilni različici portala Moj Mobitel. Trenutno je mogoče urejati storitve M:Rokovnik, Integral in pregledati trenutno porabo z Monitorjem, postopoma pa se jim bodo pridružile še preostale možnosti, ki so zaenkrat na voljo zgolj na spletni strani.

Domača stran predstavi zadnje novosti v ponudbi in šest najnovejših mobitelov v prodajnih akcijah. Hkrati nudi prikaz izbranih naročniških paketov, v preglednem meniju pa je na voljo predstavitev izbranih Mobitelovih storitev. Mobilna stran ponuja tudi druge priljubljene informacije, kontaktne informacije Mobitelovih centrov, imenik Mobitelovih naročnikov, pomoč uporabnikom s pogostimi vprašanji in odgovori ter kontakti klicnega centra.

Stran je prilagojena vedno bolj priljubljenim mobitelom z zasloni na dotik, vendar je odlično pregledna na vseh novejših mobitelih, pri čemer sta postavitev in videz odvisna tudi od zmogljivosti brskalnika posameznega modela.

Mobitel je s tem kot prvi slovenski operater storil še en pomemben korak v smeri razvoja spleta na mobitelih prihodnosti, saj je uporabnikom vsak dan na voljo vse več mobilnikom prilagojenih spletnih strani in aplikacij. Tako bo svojo vlogo na področju mobilnega interneta še nadgrajeval, najprej z dodanimi funkcionalnostmi mobilnega sklopa Moj Mobitel, sčasoma pa tudi s prenovljenim mobilnim Planetom ter drugimi zanimivimi in zabavnimi vsebinami.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki