marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prodal preko dva milijona ur Watch GT
26.06.2019

Huawei je v prvem četrtletju letošnjega leta odlično prodajal svoje nosljive naprave, zabeležili so kar 282 % povišanje glede na leto poprej. Podjetje je skupaj razposlalo pet milijonov naprav, kar jih uvršča med največje tri znamke v tej kategoriji.

slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

članki

Nova Mobitelova mobilna stran

Deli z ostalimi

13.05.2011
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel kot prvi slovenski operater uporabnikom predstavlja svojo spletno stran v mobilni različici, prilagojeni spletnemu dostopu prek sodobnih mobilnikov. Obiskovalci mobilne spletne strani m.mobitel.si najdejo predstavitev Mobitelove ponudbe, hkrati pa lahko urejajo tudi lastne storitve in nastavitve.

S tem je Mobitel svojo ponudbo še bolj približal uporabnikom, ki za spletni dostop vedno bolj uporabljajo svoje mobilnike, predvsem z zasloni na dotik.

Mobitel, vodilni slovenski mobilni operater, je skladno z razvojno-prodajnimi trendi in uporabniškimi navadami predstavil novost ter kot uporabnikom prijazen operater prvi v Sloveniji prilagodil svojo spletno stran www.mobitel.si mobilnikom. Sodobni mobiteli z zasloni na dotik namreč omogočajo skorajda enako izkušnjo brskanja po spletnih straneh kot računalniki, zato ne preseneča, da uporabniki za brskanje po spletu vedno bolj posegajo po svojih mobilnih telefonih.

Nova mobilna spletna stran na naslovu m.mobitel.si obiskovalcem ponuja predstavitev Mobitelove celotne ponudbe telefonov in storitev, poleg tega pa še možnost pregledovanja in urejanja lastnih storitev in nastavitev na mobilni različici portala Moj Mobitel. Trenutno je mogoče urejati storitve M:Rokovnik, Integral in pregledati trenutno porabo z Monitorjem, postopoma pa se jim bodo pridružile še preostale možnosti, ki so zaenkrat na voljo zgolj na spletni strani.

Domača stran predstavi zadnje novosti v ponudbi in šest najnovejših mobitelov v prodajnih akcijah. Hkrati nudi prikaz izbranih naročniških paketov, v preglednem meniju pa je na voljo predstavitev izbranih Mobitelovih storitev. Mobilna stran ponuja tudi druge priljubljene informacije, kontaktne informacije Mobitelovih centrov, imenik Mobitelovih naročnikov, pomoč uporabnikom s pogostimi vprašanji in odgovori ter kontakti klicnega centra.

Stran je prilagojena vedno bolj priljubljenim mobitelom z zasloni na dotik, vendar je odlično pregledna na vseh novejših mobitelih, pri čemer sta postavitev in videz odvisna tudi od zmogljivosti brskalnika posameznega modela.

Mobitel je s tem kot prvi slovenski operater storil še en pomemben korak v smeri razvoja spleta na mobitelih prihodnosti, saj je uporabnikom vsak dan na voljo vse več mobilnikom prilagojenih spletnih strani in aplikacij. Tako bo svojo vlogo na področju mobilnega interneta še nadgrajeval, najprej z dodanimi funkcionalnostmi mobilnega sklopa Moj Mobitel, sčasoma pa tudi s prenovljenim mobilnim Planetom ter drugimi zanimivimi in zabavnimi vsebinami.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki