marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Nova Mobitelova mobilna stran

Deli z ostalimi

13.05.2011
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel kot prvi slovenski operater uporabnikom predstavlja svojo spletno stran v mobilni različici, prilagojeni spletnemu dostopu prek sodobnih mobilnikov. Obiskovalci mobilne spletne strani m.mobitel.si najdejo predstavitev Mobitelove ponudbe, hkrati pa lahko urejajo tudi lastne storitve in nastavitve.

S tem je Mobitel svojo ponudbo še bolj približal uporabnikom, ki za spletni dostop vedno bolj uporabljajo svoje mobilnike, predvsem z zasloni na dotik.

Mobitel, vodilni slovenski mobilni operater, je skladno z razvojno-prodajnimi trendi in uporabniškimi navadami predstavil novost ter kot uporabnikom prijazen operater prvi v Sloveniji prilagodil svojo spletno stran www.mobitel.si mobilnikom. Sodobni mobiteli z zasloni na dotik namreč omogočajo skorajda enako izkušnjo brskanja po spletnih straneh kot računalniki, zato ne preseneča, da uporabniki za brskanje po spletu vedno bolj posegajo po svojih mobilnih telefonih.

Nova mobilna spletna stran na naslovu m.mobitel.si obiskovalcem ponuja predstavitev Mobitelove celotne ponudbe telefonov in storitev, poleg tega pa še možnost pregledovanja in urejanja lastnih storitev in nastavitev na mobilni različici portala Moj Mobitel. Trenutno je mogoče urejati storitve M:Rokovnik, Integral in pregledati trenutno porabo z Monitorjem, postopoma pa se jim bodo pridružile še preostale možnosti, ki so zaenkrat na voljo zgolj na spletni strani.

Domača stran predstavi zadnje novosti v ponudbi in šest najnovejših mobitelov v prodajnih akcijah. Hkrati nudi prikaz izbranih naročniških paketov, v preglednem meniju pa je na voljo predstavitev izbranih Mobitelovih storitev. Mobilna stran ponuja tudi druge priljubljene informacije, kontaktne informacije Mobitelovih centrov, imenik Mobitelovih naročnikov, pomoč uporabnikom s pogostimi vprašanji in odgovori ter kontakti klicnega centra.

Stran je prilagojena vedno bolj priljubljenim mobitelom z zasloni na dotik, vendar je odlično pregledna na vseh novejših mobitelih, pri čemer sta postavitev in videz odvisna tudi od zmogljivosti brskalnika posameznega modela.

Mobitel je s tem kot prvi slovenski operater storil še en pomemben korak v smeri razvoja spleta na mobitelih prihodnosti, saj je uporabnikom vsak dan na voljo vse več mobilnikom prilagojenih spletnih strani in aplikacij. Tako bo svojo vlogo na področju mobilnega interneta še nadgrajeval, najprej z dodanimi funkcionalnostmi mobilnega sklopa Moj Mobitel, sčasoma pa tudi s prenovljenim mobilnim Planetom ter drugimi zanimivimi in zabavnimi vsebinami.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki