marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Mobitel: Nova akcija za 15 let Mobiponudbe


18.03.2013
Objavil: Thomas Bergant

Mobiponudba, namenjena predplačniškim uporabnikom mobilnih telekomunikacij, letos beleži petnajst let, zato uporabnikom prinaša posebne ugodnosti. In sicer sta v ponudbi dva nova Mobipaketa, ...

...ki omogočata ugoden nakup mobilnega telefona s SIM-kartico s kar 15 evri prednaloženega dobroimetja, vse do konca leta pa velja 15-odstotni popust na Mobipaketa MobiSIM in MicroSIM in 15 odstotkov bonusa pri polnitvi Mobiračuna.

Uporabnikom sta v Mobitelovi ponudbi na voljo dva nova Mobipaketa. Prvi za samo 28 evrov nudi klasični mobitel za manj zahtevne uporabnike Samsung E2121B, ki omogoča poslušanje in snemanje FM-radia (tudi brez priključenih slušalk), predvajanje glasbe prek glasbenega predvajalnika ter pošiljanje SOS-sporočil. Drugi Mobipaket s ceno 64 evrov kot novost v Mobi ponudbi predstavlja kompakten mobilni telefon LG T385. Enostavno oblikovan z zaslonom na dotik nudi dobro uporabniško izkušnjo tudi pri uporabi multimedijskih vsebin in spletnem komuniciranju prek e-pošte ali družabnih omrežij, brskanje po spletu pa je še lažje z brezžično povezavo Wi-Fi. Oba Mobipaketa polega mobilnega telefona vsebujeta še SIM-kartico z mobilno številko in prednaloženim dobroimetjem na Mobiračunu višini 15 evrov.

Vsi Mobiuporabniki ob polnitvi Mobiračuna z Mobikartico za 10 ali 20 evrov samodejno prejmejo 15-odstotni bonus. Tako vse do konca leta vsakič, kadar svoj Mobiračun polnijo za 10 evrov, prejmejo 1,5 evra bonusa, pri polnitvi za 20 evrov pa 3 evre dodatnega bonusa.

Za vse uporabnike, ki svoj mobilni telefon že imajo, Mobipaketa Mobi SIM in Mobi MicroSIM vse do 31. 12. 2013 omogočata nakup kartice SIM oz. MicroSIM 15 % ceneje. Tako cena za izbrani Mobipaket, ki uporabnikom poleg ustrezne SIM-kartice prinaša še uporabo nove mobilne številke in dobroimetje v višini 5 evrov, znaša le 8,5 evra (vse navedene cene vključujejo DDV). Popust velja ob nakupu Mobipaketov Mobi SIM in Mobi MicroSIM na vseh prodajnih mestih Telekoma Slovenije in pooblaščenih prodajnih mestih.

Več informacij o Mobi ponudbi in ponudbi Mobitel je objavljenih na www.mobitel.si in www.telekom.si.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki