marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Nov naročniški paket za mlade - Orto Beri

Deli z ostalimi
Si.mobil

06.10.2008
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je razširil ponudbo za mlade med 15. in 31. letom in jim ponudil nov naročniški paket ORTO BERI. Paket v ceni 19 evrov mesečno vključuje 1001 minuto klicev po 0 evrov znotraj Si.mobilovega omrežja v Sloveniji ter 1001 poslano sporočilo SMS v Sloveniji po ceni 0 evrov, poleg tega pa še 100 MB prenosa podatkov.

Po prekoračitvi vključenih količin minut, SMS-ov ali prenosa podatkov se prekoračitev zaračuna, in sicer 0,05 EUR/min za klice v Si.mobilovem omrežju, 0,10 EUR za sporočila SMS v Sloveniji in 0,0004 EUR/kB za prenos podatkov. Cena klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji je 0,10 EUR/min.

Čeprav je bil BlackBerry(R) prvotno namenjen poslovnim uporabnikom in je v poslovnem svetu tudi zelo priljubljen, je zaradi vedno večjega števila brezplačnih aplikacij, ki omogočajo uporabniško ustvarjanje vsebin, hipno sporočanje, dostop do spletnih skupnosti, push maila, optimizacije prenosa podatkov itd pravzaprav (vedno) bolj primeren tudi za mlade. BlackBerry(R) omogoča, da ima mladi uporabnik vse možnosti, ki jih pričakuje ali pozna že z dostopa do interneta preko pc-a ali prenosnika, na katere se je navadil in jih vzel za svoje, brez katerih si vsakodnevne komunikacije s prijatelji, znanci, poslovnimi partnerji sploh ne zna več predstavljati.

Mesečna naročnina na ORTO BERI paket lahko mladim predstavlja edini potencialni strošek mobilne in internetne komunikacije, saj se lahko z uporabniki ostalih ponudnikov mobilne telefonije pogovarjajo brezplačno preko brezplačnih spletnih aplikacij (kot je npr Google talk, BlackBerry(R) Messenger, Live Messenger, Yahoo Messenger, Facebook, Google Maps idr.), SMS-ajo po 0 evrov in klepetajo znotraj domačega omrežja za 0 evrov. Mladi lahko sklenejo naročniško razmerje na paket ORTO BERI le ob hkratnem nakupu pametnega telefona BlackBerry(R). Ob vezavi za 24 mesecev sta jim v promocijskem obdobju na voljo odlična aparata po ugodnih cenah, in sicer BlackBerry(R) Pearl(TM) 8110 za 60 evrov in BlackBerry(R) Curve(TM) 8310 za 80 evrov.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki