marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

članki

S petimi funti do novega mobilnika

Deli z ostalimi

17.12.2008
Objavil: Aleš Poljak

Za spodbudo k nakupovanjem v prazničnih dneh se je britanska prodajalna mobilnih telefonov Carphone Warehouse odločila, da bo izrazito znižala ceno mobilnih telefonov.

Na svoje prodajne police bo postavila mobilnik, ki se bo postavil po robu recesiji in bo prepričal previdne kupce k nakupu, saj bo stal le 5 £. Samsungov mobilnik B130 se bo prodajal po omenjeni ceni vse do božiča.

Ker pravi pregovor, malo denarja malo glasbe, je tako tudi pri tem akcijskem aparatu. Telefon se ne more pohvaliti z neštetimi funkcijami, saj niti nima vgrajene kamere, a podpira polifonično zvonjenje in se lahko poveže na splet.

»Ker se potrošnikom čez mesec naberejo vse višji in višji računi, smo se v podjetju zavzeli, da jim ponudimo kvalitetne izdelke, katere si lahko privoščijo brez slabe vesti,« je dejal direktor Carphone Warehouse-a gospod Andrew Harrison.

Omeniti je potrebno, da mora kupec poleg mobilnika kupiti tudi predplačniško kartico za 10 £. A vseeno 15 £ za nov mobilnik je še vedno kar dobra kupčija.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki