marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

S petimi funti do novega mobilnika

Deli z ostalimi

17.12.2008
Objavil: Aleš Poljak

Za spodbudo k nakupovanjem v prazničnih dneh se je britanska prodajalna mobilnih telefonov Carphone Warehouse odločila, da bo izrazito znižala ceno mobilnih telefonov.

Na svoje prodajne police bo postavila mobilnik, ki se bo postavil po robu recesiji in bo prepričal previdne kupce k nakupu, saj bo stal le 5 £. Samsungov mobilnik B130 se bo prodajal po omenjeni ceni vse do božiča.

Ker pravi pregovor, malo denarja malo glasbe, je tako tudi pri tem akcijskem aparatu. Telefon se ne more pohvaliti z neštetimi funkcijami, saj niti nima vgrajene kamere, a podpira polifonično zvonjenje in se lahko poveže na splet.

»Ker se potrošnikom čez mesec naberejo vse višji in višji računi, smo se v podjetju zavzeli, da jim ponudimo kvalitetne izdelke, katere si lahko privoščijo brez slabe vesti,« je dejal direktor Carphone Warehouse-a gospod Andrew Harrison.

Omeniti je potrebno, da mora kupec poleg mobilnika kupiti tudi predplačniško kartico za 10 £. A vseeno 15 £ za nov mobilnik je še vedno kar dobra kupčija.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki