marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Nov firmware za N97

Deli z ostalimi

17.09.2009
Objavil: Aleš Poljak

Kar se tiče Nokijinih aparatov s QWERTY tipkovnico je trenutno težko gledati oziroma razmišljati o čem drugem kot o novi N900. A Nokia pripravlja za svojo (trenutno) zastavonošo N97 nov firmware, ki bo sam aparat naredila še bolj funkcionalen in hkrati tudi odpravila določene pomanjkljivosti.

Predvidoma bo nov firmware na voljo že naslednji mesec. Na spletu se pa že najde video posnetek, na katerem je prikazano delovanje N97 z novim firmwareom. Video posnetek prikazuje izboljšano ''scrollanje'' po imeniku in po menijih, ki sedaj končno deluje bolj naravno in predvidljivo. QWERTY tipkovnica sedaj z dolgim pritiskom na tipko izpiše alternativni znak, sam aparat ima kljub izboljšavam ter novimi Widgeti več pomnilnika kot prej.

N97 kljub izboljšavam verjetno ne bo kos prihajajoči N900. Vsekakor pa bodo omenjenih izboljšav veseli lastniki N97. Video posnetek delovanja N97 z novim firmwareom si oglejte tukaj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki