marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Nokiin mobilnik z Androidom še vedno na testiranju?


23.09.2013
Objavil: Dare Gliha

Prejšnji teden je časnik New York Times razkril, da je Nokia pred objave prevzema s strani Microsofta preizkušala operacijski sistem Android na svojih pametnih mobilnikih. Sedaj se je izkazalo, da je projekt še vedno v teku.

Govorice je sprožil zapis na Weibo računu CTehnology, ki je tudi v preteklosti že izdal zanesljive informacije o mobilnih novostih. Nokia naj bi tako Android še vedno testirala v svojih prostorih na Kitajskem, točneje v mestu Beijing, kodno ime projekta pa je »Mountain View«.

Foxconn naj bi tako izdelal in dostavil okoli 10.000 prototipov, hkrati pa še vedno izdelujejo testne primerke. Projekt naj bi trajal še vsaj do novembra. Prototip mobilnika je zasnovan na Qualcom Snapdragon 200 8225Q čipu, kar nakazuje, da bo mobilnik v nižjem cenovnem razredu. Žal pa so to trenutno tudi vse znane specifikacije.

Ker bo nakup Nokie s strani Microsofta zelo verjetno potrjen, bo s tem zagotovo konec tudi projekta »mountain View«. Bi se pa po tem znalo kar nekaj testnih naprav znajti na spletu, zato bo zanimivo spremljati, kakšen prototip so si zamislili pri Nokii.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki