marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Nokiin mobilnik z Androidom še vedno na testiranju?

Deli z ostalimi

23.09.2013
Objavil: Dare Gliha

Prejšnji teden je časnik New York Times razkril, da je Nokia pred objave prevzema s strani Microsofta preizkušala operacijski sistem Android na svojih pametnih mobilnikih. Sedaj se je izkazalo, da je projekt še vedno v teku.

Govorice je sprožil zapis na Weibo računu CTehnology, ki je tudi v preteklosti že izdal zanesljive informacije o mobilnih novostih. Nokia naj bi tako Android še vedno testirala v svojih prostorih na Kitajskem, točneje v mestu Beijing, kodno ime projekta pa je »Mountain View«.

Foxconn naj bi tako izdelal in dostavil okoli 10.000 prototipov, hkrati pa še vedno izdelujejo testne primerke. Projekt naj bi trajal še vsaj do novembra. Prototip mobilnika je zasnovan na Qualcom Snapdragon 200 8225Q čipu, kar nakazuje, da bo mobilnik v nižjem cenovnem razredu. Žal pa so to trenutno tudi vse znane specifikacije.

Ker bo nakup Nokie s strani Microsofta zelo verjetno potrjen, bo s tem zagotovo konec tudi projekta »mountain View«. Bi se pa po tem znalo kar nekaj testnih naprav znajti na spletu, zato bo zanimivo spremljati, kakšen prototip so si zamislili pri Nokii.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki