marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Nokia znižala cene določenih mobilnikov

Deli z ostalimi

16.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Nokia je v juliju znižala cene določenih večpredstavnih sporočil za do 10 odstotkov, z ukrepom pa upajo, da bodo prebrodili zmanjševanje prodaje. Najbolj so znižali modela 5310 in 5610, ravno tako pa so znižali ceno N81 8GB.

Znižanje cen je doprineslo k manjšemu padcu vrednosti delnic, vseeno pa je podjetje s to potezo poslalo močan udarec konkurentom.

»To je pravzaprav korak, kako pobegniti konkurenci, »j epovedal David Hallden, analitik pri Reutersu. Poteza se tudi lepo sklada z Nokiino zavezo vzhajajočim trgom Indije, Kitajske in delov Afrike, saj ti trgi zavirajo svetovno rast prodaje, zato so pri podjetju izdali serijo vstopnih mobilnikov, s katerim upajo na boljšo prodajo na teh trgih.

Za primerjavo, konkurenta Sony Ericsson in Motorola sta zopet malenkost zaspala in omogočila Nokii, da je prevzela glavnino svetovnega trga ter tako obdržala 40 odstotni delež.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki