marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

članki

Nokia v Grčiji

Deli z ostalimi

18.02.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Nokia in grški mobilni operater Cosmote sta podpisala dogovor o dobavi WCDMA 3G radijskega omrežja. S tem dogovorom pa Nokia še bolj utrjuje svoj položaj pri razvoju mobilnega omrežja v Grčiji in drugje na balkanu.

Po dogovoru bodo Finci dobavili omrežno infrastrukturo, kot tudi obsežno verigo storitev, vljučno s kompletno dobavo, implementacijo, vodenjem projekta in vzdrževanjem. Sistem pa bo še vedno podprt z unikatno rešitvijo Nokiine NetAct(TM) multitehnologije, ki podpira 2G in 3G omrežja.

"Poslovni uspehi, ki so posledica močne zaveze Nokie in njihova nenehna vdanost pri oskrbi z visoko kvalitetnimi storitvami, so bili odločilni faktor k podpisu pogodbe za dobavo in oskrbo s 3G radijskim omrežjem," je povedal direktor Cosmote g. Evangelos Martigopoulos. "Prepričani smo, da nam bo njihova nenehna podpora in visoko kvalitetna tehnologija pomagala zgraditi efektivno 3G omrežje."

"Navdušeni smo, da lahko nadaljujemo z novo fazo sodelovanja z družbo Cosmote, ravno ko razširjajo 3G storitve na njihovem trgu," je povedal Pekka Uusimaa, vodja oddelka Nokia Hellas. "Ta dogovor je posledica naših uspehov z infrastrukturo operaterja Cosmote in še povečuje naše vodilno mesto v 3G omrežjih."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki