marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Nokia v Grčiji

Deli z ostalimi

18.02.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Nokia in grški mobilni operater Cosmote sta podpisala dogovor o dobavi WCDMA 3G radijskega omrežja. S tem dogovorom pa Nokia še bolj utrjuje svoj položaj pri razvoju mobilnega omrežja v Grčiji in drugje na balkanu.

Po dogovoru bodo Finci dobavili omrežno infrastrukturo, kot tudi obsežno verigo storitev, vljučno s kompletno dobavo, implementacijo, vodenjem projekta in vzdrževanjem. Sistem pa bo še vedno podprt z unikatno rešitvijo Nokiine NetAct(TM) multitehnologije, ki podpira 2G in 3G omrežja.

"Poslovni uspehi, ki so posledica močne zaveze Nokie in njihova nenehna vdanost pri oskrbi z visoko kvalitetnimi storitvami, so bili odločilni faktor k podpisu pogodbe za dobavo in oskrbo s 3G radijskim omrežjem," je povedal direktor Cosmote g. Evangelos Martigopoulos. "Prepričani smo, da nam bo njihova nenehna podpora in visoko kvalitetna tehnologija pomagala zgraditi efektivno 3G omrežje."

"Navdušeni smo, da lahko nadaljujemo z novo fazo sodelovanja z družbo Cosmote, ravno ko razširjajo 3G storitve na njihovem trgu," je povedal Pekka Uusimaa, vodja oddelka Nokia Hellas. "Ta dogovor je posledica naših uspehov z infrastrukturo operaterja Cosmote in še povečuje naše vodilno mesto v 3G omrežjih."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki