marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Nokia v Grčiji

Deli z ostalimi

18.02.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Nokia in grški mobilni operater Cosmote sta podpisala dogovor o dobavi WCDMA 3G radijskega omrežja. S tem dogovorom pa Nokia še bolj utrjuje svoj položaj pri razvoju mobilnega omrežja v Grčiji in drugje na balkanu.

Po dogovoru bodo Finci dobavili omrežno infrastrukturo, kot tudi obsežno verigo storitev, vljučno s kompletno dobavo, implementacijo, vodenjem projekta in vzdrževanjem. Sistem pa bo še vedno podprt z unikatno rešitvijo Nokiine NetAct(TM) multitehnologije, ki podpira 2G in 3G omrežja.

"Poslovni uspehi, ki so posledica močne zaveze Nokie in njihova nenehna vdanost pri oskrbi z visoko kvalitetnimi storitvami, so bili odločilni faktor k podpisu pogodbe za dobavo in oskrbo s 3G radijskim omrežjem," je povedal direktor Cosmote g. Evangelos Martigopoulos. "Prepričani smo, da nam bo njihova nenehna podpora in visoko kvalitetna tehnologija pomagala zgraditi efektivno 3G omrežje."

"Navdušeni smo, da lahko nadaljujemo z novo fazo sodelovanja z družbo Cosmote, ravno ko razširjajo 3G storitve na njihovem trgu," je povedal Pekka Uusimaa, vodja oddelka Nokia Hellas. "Ta dogovor je posledica naših uspehov z infrastrukturo operaterja Cosmote in še povečuje naše vodilno mesto v 3G omrežjih."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki