marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

slikaHuawei po polovici leta zabeležil 23,2-odstotno rast prihodkov
07.08.2019

V prvem polletju letošnjega leta (H1 2019) je Huawei ustvaril prihodke v višini 401,3 milijarde juanov (približno 52,576 milijarde evrov), kar je 23,2 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

članki

Prve slike Nokiinega modela Tube-konkurence iPhonu

Deli z ostalimi

16.05.2008
Objavil: Igor Prešeren

Na spletu so se pojavile prve slike Nokiinega modela Tube, ki je odgovor, ki ga ponuja Nokia za iPhone. Slike so bile posnete na konferenci razvijalcev v Kaliforniji. Sodeč po drugi fotografiji, bo imel Tube podporo takoimenovanega Stylusa oziroma pisala.

Glede na navedbe na spletu bo imel telefon s 16:9 zaslonom tudi podporo za quadband (štiri frekvenčna območja), pripravljem bo tudi za 3G omrežja,ne manjkata pa tudi bluetooth in integriran GPS sprejemnik. Kamera, s katero se bo ponašal Tube, bo prav tako »boljša od tiste, ki jo ima iPhone.«

Vmesnik očitno ni prav prijazen do upravljanja s prsti, saj soikone videti majhne, prav tako sta na spodnji strani sprednjega dela dva gumba, ki sta očitno tudi namenjena upravljanju.

Kakorkoli že, počakati bomo morali, da bomo dobili končno podobo vmesnik in potem bomo šele lahko sodili. Koliko časa pa bo minilo do takrat?

Slike so povzete s strani symbianfreak.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki