marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Prve slike Nokiinega modela Tube-konkurence iPhonu

Deli z ostalimi

16.05.2008
Objavil: Igor Prešeren

Na spletu so se pojavile prve slike Nokiinega modela Tube, ki je odgovor, ki ga ponuja Nokia za iPhone. Slike so bile posnete na konferenci razvijalcev v Kaliforniji. Sodeč po drugi fotografiji, bo imel Tube podporo takoimenovanega Stylusa oziroma pisala.

Glede na navedbe na spletu bo imel telefon s 16:9 zaslonom tudi podporo za quadband (štiri frekvenčna območja), pripravljem bo tudi za 3G omrežja,ne manjkata pa tudi bluetooth in integriran GPS sprejemnik. Kamera, s katero se bo ponašal Tube, bo prav tako »boljša od tiste, ki jo ima iPhone.«

Vmesnik očitno ni prav prijazen do upravljanja s prsti, saj soikone videti majhne, prav tako sta na spodnji strani sprednjega dela dva gumba, ki sta očitno tudi namenjena upravljanju.

Kakorkoli že, počakati bomo morali, da bomo dobili končno podobo vmesnik in potem bomo šele lahko sodili. Koliko časa pa bo minilo do takrat?

Slike so povzete s strani symbianfreak.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki