marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Nokia sprejela program zamenjave polnilcev

Deli z ostalimi

11.11.2009
Objavil: Dare Gliha

Finska Nokia je sprejela program zamenjave polnilcev, v katerem priporoča uporabnikom določenih polnilcev znamke Nokia, ki jih je za družbo proizvedel eden od dobaviteljev, naj le-te brezplačno zamenjajo za nove.

V rednem postopku nadzora kakovosti je Nokia ugotovila, da je pri določenih polnilcih, ki jih je za Nokio proizvedel eden od dobaviteljev, kakovost izdelka potencialno sporna. Pri omenjenih polnilcih bi se lahko plastični pokrov razmajal in ločil od ohišja polnilca, s čimer bi se izpostavili sestavni notranji deli polnilca. To bi potencialno lahko predstavljalo možno tveganje za izpostavljenost električnemu šoku, če bi se dotaknili določenih notranjih sestavnih delov v času, ko je polnilec priključen v električno vtičnico. Nokia ni seznanjena z morebitnimi incidenti ali poškodbami, ki bi bili povezani z omenjenimi polnilci.

Le omejeno število določenih modelov polnilcev, ki jih je izdelal eden od dobaviteljev v določenem časovnem obdobju, je predmet programa zamenjave. Gre za polnilce modelov AC-3E in AC-3U, ki so bili proizvedeni med 15. junijem 2009 in 9. avgustom 2009; ter polnilce modela AC-4U, ki so bili proizvedeni med 13. aprilom 2009 in 25. oktobrom 2009. Le polnilci modela AC-3E so bili v prodaji v Evropi, polnilci modelov AC-3U in AC-4U pa so bili v prodaji le v Severni Ameriki ter Latinski Ameriki.

Več informacij o tem, vključno z navodili za uporabnike, kako naj preverijo pri svojem polnilcu, ali je ta predmet programa zamenjave, je na voljo na posebni spletni strani http://chargerexchange.nokia.com ali pa na lokalni spletni strani Nokie. Za dodatne informacije o programu zamenjave polnilcev lahko uporabniki pokličejo vsak delovnik med 9. in 18. uro tudi na brezplačno telefonsko številko 080 080 247.

Nokia priporoča uporabnikom polnilcev, ki so predmet programa zamenjave, naj te prenehajo uporabljati in naj jih brezplačno zamenjajo z novim.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki