marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Nokia sprejela program zamenjave polnilcev


11.11.2009
Objavil: Dare Gliha

Finska Nokia je sprejela program zamenjave polnilcev, v katerem priporoča uporabnikom določenih polnilcev znamke Nokia, ki jih je za družbo proizvedel eden od dobaviteljev, naj le-te brezplačno zamenjajo za nove.

V rednem postopku nadzora kakovosti je Nokia ugotovila, da je pri določenih polnilcih, ki jih je za Nokio proizvedel eden od dobaviteljev, kakovost izdelka potencialno sporna. Pri omenjenih polnilcih bi se lahko plastični pokrov razmajal in ločil od ohišja polnilca, s čimer bi se izpostavili sestavni notranji deli polnilca. To bi potencialno lahko predstavljalo možno tveganje za izpostavljenost električnemu šoku, če bi se dotaknili določenih notranjih sestavnih delov v času, ko je polnilec priključen v električno vtičnico. Nokia ni seznanjena z morebitnimi incidenti ali poškodbami, ki bi bili povezani z omenjenimi polnilci.

Le omejeno število določenih modelov polnilcev, ki jih je izdelal eden od dobaviteljev v določenem časovnem obdobju, je predmet programa zamenjave. Gre za polnilce modelov AC-3E in AC-3U, ki so bili proizvedeni med 15. junijem 2009 in 9. avgustom 2009; ter polnilce modela AC-4U, ki so bili proizvedeni med 13. aprilom 2009 in 25. oktobrom 2009. Le polnilci modela AC-3E so bili v prodaji v Evropi, polnilci modelov AC-3U in AC-4U pa so bili v prodaji le v Severni Ameriki ter Latinski Ameriki.

Več informacij o tem, vključno z navodili za uporabnike, kako naj preverijo pri svojem polnilcu, ali je ta predmet programa zamenjave, je na voljo na posebni spletni strani http://chargerexchange.nokia.com ali pa na lokalni spletni strani Nokie. Za dodatne informacije o programu zamenjave polnilcev lahko uporabniki pokličejo vsak delovnik med 9. in 18. uro tudi na brezplačno telefonsko številko 080 080 247.

Nokia priporoča uporabnikom polnilcev, ki so predmet programa zamenjave, naj te prenehajo uporabljati in naj jih brezplačno zamenjajo z novim.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki