marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Nokia sprejela program zamenjave polnilcev

Deli z ostalimi

11.11.2009
Objavil: Dare Gliha

Finska Nokia je sprejela program zamenjave polnilcev, v katerem priporoča uporabnikom določenih polnilcev znamke Nokia, ki jih je za družbo proizvedel eden od dobaviteljev, naj le-te brezplačno zamenjajo za nove.

V rednem postopku nadzora kakovosti je Nokia ugotovila, da je pri določenih polnilcih, ki jih je za Nokio proizvedel eden od dobaviteljev, kakovost izdelka potencialno sporna. Pri omenjenih polnilcih bi se lahko plastični pokrov razmajal in ločil od ohišja polnilca, s čimer bi se izpostavili sestavni notranji deli polnilca. To bi potencialno lahko predstavljalo možno tveganje za izpostavljenost električnemu šoku, če bi se dotaknili določenih notranjih sestavnih delov v času, ko je polnilec priključen v električno vtičnico. Nokia ni seznanjena z morebitnimi incidenti ali poškodbami, ki bi bili povezani z omenjenimi polnilci.

Le omejeno število določenih modelov polnilcev, ki jih je izdelal eden od dobaviteljev v določenem časovnem obdobju, je predmet programa zamenjave. Gre za polnilce modelov AC-3E in AC-3U, ki so bili proizvedeni med 15. junijem 2009 in 9. avgustom 2009; ter polnilce modela AC-4U, ki so bili proizvedeni med 13. aprilom 2009 in 25. oktobrom 2009. Le polnilci modela AC-3E so bili v prodaji v Evropi, polnilci modelov AC-3U in AC-4U pa so bili v prodaji le v Severni Ameriki ter Latinski Ameriki.

Več informacij o tem, vključno z navodili za uporabnike, kako naj preverijo pri svojem polnilcu, ali je ta predmet programa zamenjave, je na voljo na posebni spletni strani http://chargerexchange.nokia.com ali pa na lokalni spletni strani Nokie. Za dodatne informacije o programu zamenjave polnilcev lahko uporabniki pokličejo vsak delovnik med 9. in 18. uro tudi na brezplačno telefonsko številko 080 080 247.

Nokia priporoča uporabnikom polnilcev, ki so predmet programa zamenjave, naj te prenehajo uporabljati in naj jih brezplačno zamenjajo z novim.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki