marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Nokia uradni sponzor 50. podelitve nagrad GRAMMY


11.02.2008
Objavil: Dare Gliha

Združenje The Recording Academy in 50. podelitev nagrad GRAMMY bosta postala "globalna in mobilna", saj bo Nokia ponudila z GRAMMYJI nagrajeno glasbo in video vsebine uporabnikom naprav Nokia po vsem svetu.

"Nagrade GRAMMY so sinonim za najboljše v svetu zabave," je dejal Tero Ojanpera, namestnik generalnega direktorja in vodja oddelka Entertainment and Communities pri družbi Nokia. "Veseli nas, da ob 50. obletnici nagrad lahko milijonom lastnikov naprav Nokia po vsem svetu preko Nokia Video Centra, Medea in drugih zabavnih kanalov ponudimo najboljše iz prireditve v obliki ekskluzivnega video programa."

Z GRAMMYJI nagrajeno glasbo bo možno naložiti iz spletne trgovine Nokia Music Store, na voljo pa bo tudi prednaložena na izbranih napravah Nokia na ključnih trgih.

"Ker mobilne naprave postajajo polno razviti zabavni centri, se pri The Recording Academy veselimo sodelovanja z družbo Nokia, ki bo ljubiteljem glasbe, kjerkoli se že nahajajo, omogočilo GRAMMY izkušnjo," je dejal Evan Greene, vodja trženja pri združenju The Recording Academy. "Naši privrženci po vsem svetu se nagrad GRAMMY zelo veselijo, zato sodelovanje z družbo Nokia poudarja našo zavezanost in podporo vsem njim."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki