marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Vsebine Lonely Planet sedaj na voljo tudi na Nokia Maps

Deli z ostalimi

20.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Nokia in Lonely Planet sta združila moči in v pomoč popotnikom ponudila distribucijo vsebin Lonely Planet preko Nokia Maps. Popotniki lahko kupijo in naložijo vodiče na svoj mobilni telefon, tako da imajo na poti vse informacije na dosegu konic prstov.

S trenutno več kot 100 destinacijami, ki so že na voljo, v kratkem pa jih bo na voljo še več, Nokia Maps in Lonely Planet pokrivata velik del najbolj priljubljenih svetovnih turističnih lokacij. Vodiči Lonely Planet bodo popotnikom v pomoč pri iskanju priljubljenih lokacij za prehranjevanje, nakupovanje in prenočevanje, na voljo pa bodo tudi opisi mest, vrednih ogleda, in informacije o nočnem življenju ter zabavi na izbranih lokacijah.

»Lonely Planet je dobro poznana znamka med popotniki, ki je povezana s pustolovšinami in je znana po svoji uredniški neodvisnosti,« je povedal Maximilian Schierstadt, vodja medijskega partnerstva za storitve, povezane z vsebino, pri Nokii. »Zele smo zadovoljni, da bomo našim uporabnikom aplikacije Nokia Maps odslej lahko ponudili tudi strokovna lokalna priporočila in načrte potovanj, s čimer Nokia nadaljuje s ponujanjem vsebin, ki omogočajo izjemna doživetja ob obisku različnih destinacij.«

Generalni direktor družbe Lonely Planet Publications Stephen Palmer pa je dejal: »To je resnično povsem nov pristop k našemu poslu, saj so od sedaj vsebine Lonely Planet popotnikom na voljo ves čas, ne glede na prostor in čas. Na ta način bodo popotniki še lažje prišli do odgovorov na vprašanja, kot so 'kaj bi si danes ogledal?' ali 'kam naj grem na večerjo?'. Skupaj z Nokio bomo popotnikom omogočili, da se popolnoma povežejo s svetom okoli njih, in to vsak dan.«

Vsebine Lonely Planet so za nalaganje na voljo od danes naprej v sekciji »Guides« v meniju »Extras«, cena pa znaša 7,99 evrov. Nokia Maps 2.0 ima zemljevide v vektorski obliki, ki jih dobavljata Navteq in TeleAtlas. Nokia Maps danes vključuje zemljevide več kot 200 držav, od tega je za več kot 70 držav na voljo tudi navigacija. Zemljevide je možno naložiti neposredno na izbrano mobilno napravo ali pa preko aplikacije Nokia Map Loader tudi na osebni računalnik.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki