marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Nokia Siemens sklenila 935 milijonov dolarjev vreden posel v Savdski Arabiji

Deli z ostalimi

25.01.2008
Objavil: Matjaž Kirn

Podjetje Nokia Siemens Networks je sporočilo, da bo za mobilnega operaterja iz Savdske Arabije z imenom Zain dobavilo digitalno omrežje, celotni posel pa bo vreden 935 milijonov dolarjev.

Pogodba vključuje delovanje, sisteme za podporo, vzdrževanje in servis za obdobje petih let in sicer za omrežje, ki bo vključevalo 2G in 3G (drugo in tretjo generacijo) tehnologiji. Poleg tega so še dejali, da so edini dobavitelj jedra omrežja za mobilnega operaterja Zain v Savdski Arabiji.

Walid Moneimne, direktor za Bližnji Vzhod in Afriko v tem podjetju je dejal, da je posel zelo pomemben za podjetje Nokia Siemens Networks, poleg tega pa je strateško usmerjen v rast na področju Afrike, kjer je mobilni operater Zain prisoten v več kot 14 državah in regijah.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki