marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Nokia predstavila novi ugodni Lumii


07.04.2014
Objavil: Dare Gliha

Nokia je predstavila nov vrhunski mobilnik Lumia 930, dodatno pa so finci predstavili še dve Lumiji, ki spadata v nižji cenovni razred in sicer Lumio 630 in 635.

Obe Lumiji bosta imeli naložen nov operacijski sistem Windows Phone 8.1, kupci pa bodo imeli na izbiro pestro paleto različnih barv. Lumia 630 bo na voljo tudi v različici za uporabo z dvema karticama SIM, kar je prvič na WP operacijskem sistemu.

V obeh Lumijah bo čipovje Qualcomm Snapdragon 400, poganjal pa ju bo štirijedrni procesor s hitrostjo 1,2 GHz, vgrajenega pa je 512 MB RAM-a. Uporabniku bo na voljo 8 GB internega pomnilnika, le-ta pa bo razširljiv s karticami microSD.

ClearBlack IPS LCD zaslon na obeh mobilnikih bo velikosti 4,5 palca in ločljivosti 480 x 854 pik, za njegovo zaščito pa bo skrbela plast Corning Gorilla Glass 3. Vgrajena kamera je pri obeh modelih ločljivosti 5 MP.

Za povezljivost imata obe Lumiji vgrajen HSDPA, WiFi in bluetooth, Lumia 635 pa ima dodatno še LTE. Cena za Lumio 630 bo 119€ pred davki in prispevki (129€ za različico z dvema karticama SIM), dobavljiva bo v maju, za Lumio 635 pa bo poterbno odšteti 139€ plus davki in prispevki, dobavljiva pa bo v juniju.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki