marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Nokiin foto brskalnik sedaj deluje na vseh Nokiinih aparatih

Deli z ostalimi

23.04.2009
Objavil: Aleš Poljak

Nokia je za aparate, ki imajo zaslon občutljiv na dotik izdelala prav uporabno aplikacijo za pregled slik. Aplikacija Nokia Photo Browser, ki je prisotna na Nokii 5800 XpressMusic, bo sedaj na voljo tudi aparatom, ki se ne morejo pohvaliti z zaslonom občutljivim na dotik.

Nokia Beta labs je razvila delujočo aplikacijo za vse pametne telefone, kateri imajo Symbian S60 operacijski sistem tetje generacije, kateri imajo nameščen paket dodatkov ena in dva. Žal to pomeni, da so nekateri aparati ostali brez podpore (recimo N73, E61 in N93).

Na voljo so različice aplikacije S60 3.1, S60 3.2 za aparate brez merilca pospeška in S60 3.2 za aparate z merilcem pospeška. Slednja je za naslednje modele: Nokia N86, E75, 6720 Classic, 5730XM, E55, N79, N85, N96 in 6210 Navigator. Ta različica deluje tudi na 5800 XpressMusic in bo nameščena na težko pričakovani N97. Dokler aplikacija ne preide iz beta različice v končno si morate sami izbrati želeno različico tukaj. Ko bo aplikacija končana, pa bo enotna namestitvena datoteka za vse aparate.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki