marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

slikaAli tudi Sony razmišlja o zložljivem mobilniku?
10.07.2019

Na spletu so se pojavile govorice, da tudi Sony načrtuje zložljivi mobilnik, ki pa bi za razliko od konkurence imel rolo zložljiv zaslon. Koncept je pred časom na sejmu CES predstavil LG s svojim prvim zložljivim 65 palčnim rolo televizorjem serije R.

članki

Nokia objavila finančno poročilo za tretji kvartal 2008

Deli z ostalimi

25.10.2008
Objavil: Igor Prešeren

Nokia je objavila svoje finančno poročilo za tretjo četrtino letošnjega leta. V primerjavi z istim obdobjem v letu 2007, se je dobiček delničarjev zmanjšal, saj je profit za delnico padel iz lanskih 40 eurov na 29 eurov.

Ti prihodki izhajajo iz operativnega profita v vrednosti 1,46 miljarde evrov, kar je enako kot v drugem kvartalu 2008 in za 21 procentov manj kot v istem obdobju lani.

Nokia še poroča, da je bilo v tretjem kvartalu letošnjega leta prodanih 117,8 milijona njenih mobilnikov. To je približno 5 procentna rast prodaje.Kljub temu pa je tržni delež podjetja nekoliko upadel in tako znaša sedaj 38 procentov. Kar se tiče prihodnosti, Nokia v zadnjem kvartalu letošnjega leta pričakuje malce večjo rast industrijskega sektorja in napoveduje rast prodaje za 10,5 %.

Pa še ena novica za konec. Nokia je naznanila, da je v juliju podpisala pogodbo s podjetjem Qualcomm, s katero je pridobila lastništvo nad vsemi patenti omenjenega podjetja. Kupnina ki znaša 1,7 miljarde eurov, bo odplačana v roku naslednjih 15 let.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki