marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Naprave Nokia Nseries dopolnjujejo nove funkcije

Deli z ostalimi

01.10.2006
Objavil: Thomas Bergant

Nokia je predstavila glasbene izdaje treh žepnih multimedijskih naprav iz palete Nseries – Nokia N70 Music Edition, Nokia N73 Music Edition in Nokia N91 8GB. Paleta naprav Nseries Music Range združuje eleganten videz telefona z naprednimi glasbenimi funkcijami.

Glavne značilnosti so posebne glasbene tipke, nova programska oprema za enostavno sinhronizacijo in upravljanje z glasbeno zbirko ter dodatni pomnilniški prostor – Nokia N91 8GB ponuja trdi disk s kar 8 GB pomnilniškega prostora.

Če sedite na avtobusu ali se sprehajate po mestu – sedaj lahko uživate v glasbi na najbolj enostaven način. Najljubše skladbe so samo eno tipko stran. Povsem enostavno je naložiti skladbe iz CD-ja na telefon prek združljivega računalnika in jih predvajati ter urejati z aplikacijo Nokia Music Manager, ki je del programske opreme Nokia PC Suite.

Nokia N91 8GB: »jukebox« v žepu
Mobilnik Nokia N91 8GB je eden najboljših glasbenih telefonov na tržišču. Dopolnjuje ga trdi disk s 8 GB pomnilniškega prostora, kamor je mogoče shraniti do 6.000 skladb. Posebne namenske glasbene tipke, glasbene slušalke z daljinskim upravljanjem, sinhronizacija s predvajalnikom Windows Media Player in podpora brezžični tehnologiji Bluetooth so ključne lastnosti novega mobilnika, ki je tako postal pravi »jukebox«.

Nokia N73 Music Edition
Mobilnik Nokia N73 Music Edition je napredni multimedijski računalnik s pomnilniškim prostorom do 2 GB, vgrajenimi stereo zvočniki in enostavno sinhronizacijo s predvajalnikom Windows Media Player. Podpira zapise MP3, AAC, AAC+, eAAC+ in WMA. Glasbene funkcije dopolnjuje kamera z ločljivostjo 3,2 milijona pik z optiko Carl Zeiss in samodejno izostritvijo.

Nokia N70 Music Edition
Nova izdaja uspešnega mobilnika Nokia N70 poskrbi, da imate vašo najljubšo glasbo vedno v žepu. Mobilnik ponuja tudi namenske tipke za takojšen dostop do glasbene zbirke in predvajanja le-te.

Omenjeni glasbeni mobilniki bodo na voljo v zadnjem četrtletju tega leta.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki