marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Naprave Nokia Nseries dopolnjujejo nove funkcije

Deli z ostalimi

01.10.2006
Objavil: Thomas Bergant

Nokia je predstavila glasbene izdaje treh žepnih multimedijskih naprav iz palete Nseries – Nokia N70 Music Edition, Nokia N73 Music Edition in Nokia N91 8GB. Paleta naprav Nseries Music Range združuje eleganten videz telefona z naprednimi glasbenimi funkcijami.

Glavne značilnosti so posebne glasbene tipke, nova programska oprema za enostavno sinhronizacijo in upravljanje z glasbeno zbirko ter dodatni pomnilniški prostor – Nokia N91 8GB ponuja trdi disk s kar 8 GB pomnilniškega prostora.

Če sedite na avtobusu ali se sprehajate po mestu – sedaj lahko uživate v glasbi na najbolj enostaven način. Najljubše skladbe so samo eno tipko stran. Povsem enostavno je naložiti skladbe iz CD-ja na telefon prek združljivega računalnika in jih predvajati ter urejati z aplikacijo Nokia Music Manager, ki je del programske opreme Nokia PC Suite.

Nokia N91 8GB: »jukebox« v žepu
Mobilnik Nokia N91 8GB je eden najboljših glasbenih telefonov na tržišču. Dopolnjuje ga trdi disk s 8 GB pomnilniškega prostora, kamor je mogoče shraniti do 6.000 skladb. Posebne namenske glasbene tipke, glasbene slušalke z daljinskim upravljanjem, sinhronizacija s predvajalnikom Windows Media Player in podpora brezžični tehnologiji Bluetooth so ključne lastnosti novega mobilnika, ki je tako postal pravi »jukebox«.

Nokia N73 Music Edition
Mobilnik Nokia N73 Music Edition je napredni multimedijski računalnik s pomnilniškim prostorom do 2 GB, vgrajenimi stereo zvočniki in enostavno sinhronizacijo s predvajalnikom Windows Media Player. Podpira zapise MP3, AAC, AAC+, eAAC+ in WMA. Glasbene funkcije dopolnjuje kamera z ločljivostjo 3,2 milijona pik z optiko Carl Zeiss in samodejno izostritvijo.

Nokia N70 Music Edition
Nova izdaja uspešnega mobilnika Nokia N70 poskrbi, da imate vašo najljubšo glasbo vedno v žepu. Mobilnik ponuja tudi namenske tipke za takojšen dostop do glasbene zbirke in predvajanja le-te.

Omenjeni glasbeni mobilniki bodo na voljo v zadnjem četrtletju tega leta.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki