marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Nokia predstavlja novosti pri storitvi Ovi

Deli z ostalimi

10.09.2008
Objavil: Dare Gliha

Nokia je v sklopu storitve Ovi.com predstavila novo uporabniško rešitev za sinhronizacijo vsebin »personel information management (PIM)« ter nedavno lansirani aplikaciji »Nokia Ovi Suite« za osebne računalnike in »Files on Ovi« za oddaljeni dostop do raznih vrst dokumentov. Najnovejši elementi Ovija uporabnikom pomagajo pri upravljanju osebnih informacij in različnih medijev preko preprostega in enovitega uporabniškega vmesnika.

»Ljudem želimo približati uporabo storitve Ovi na osebnih računalnikih, spletu in na mobilnih napravah ter jih seznaniti z preprostim načinom priprave varnostnih kopij, sinhronizacije in izmenjave vsebin,« je povedal Jussi Nevanlinna, podpredsednik oddelka za produktni in portfeljni managemnet pri Nokia Services & Software business. »S postopnim vpeljevanjem novih elementov Ovija se pri Nokii nenehno učimo ter glede na povratne informacije obstoječih uporabnikov prilagajamo našo storitev Ovi. Tako lahko nenehno izboljšujemo uporabniško izkušnjo in spoznavamo, da uvajanje novosti na trgu ne predstavlja konca, ampak šele začetek razvoja te storitve.«

Zadnja različica spletne storitve Ovi.com je na voljo kot javno objavljena beta verzija, ki ponuja brezplačno sinhronizacijo vašega koledarja, kontaktov, opomb, zapiskov in nalog med mobilnimi napravami Nokia in spletnim mestom www.ovi.com. Uporabniki Ovi.com lahko sedaj ustvarijo spletno dostopne varnostne kopije svojih najpomembnejših informacij in vsebin, do katerih lahko dostopajo in jih urejajo vsakič, ko so povezani s spletom. Pri Nokii so prepričani, da ta novost uporabnikom omogoča še boljšo mobilno izkušnjo, saj sedaj lahko zaščitijo svoje osebne informacije v primeru izgube ali kraje mobilne naprave.

Z uporabo aplikacije za osebne računalnike »Nokia Ovi Suit« lahko preprosto prepišemo datoteke in informacije iz Nokiinih mobilnikov na računalnik – ustvarimo varnostne kopije vsebin, ki so shranjene na mobilnikih Nokia; z uporabo funkcije »povleči in spusti« (drag-and-drop) prenašamo fotografije in video v »Share on Ovi«, storitev za izmenjavo vsebin, ki jo je Nokia lansirala v tem letu.

Rešitev »Files on Ovi« uporabnikom omogoča oddaljen dostop do dokumentov, shranjenih na osebnem računalniku, povezanim s spletom, preko katerekoli mobilne naprave ali računalnika z nameščenim brskalnikom. Poleg tega lahko uporabniki na spletu shranjujejo vsebine in do njih dostopajo z uporabo osebnega hrambenega prostora »Anytime Files«. Storitev je zasnovana na programskih rešitvah in strokovnem znanju, ki so ga v Nokii pridobili preko prevzema podjetja Avvenu decembra 2007.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki