marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Nokia z novimi oglaševalskimi storitvami

Deli z ostalimi

15.03.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pri finski Nokiji so predkratkimi oznanili dve novi oglaševalski storitvi. Prva storitev Nokia Ad Service je usmerjena predvsem k oglaševanju mobilnih storitvev in aplikacij. Druga storitev Nokia Advertising Connector je namenjena za privatne storitve založnikov izven tovarne.

Nokia Ad Service

Storitev izpolnjuje različne tipe oglaševanja: oglaševalce pri razvijanju globalnih mobilnih kampanj, agencije pri mobilnem oglaševanju in pa založnike pri iskanju novih poslovnih modelov. Tipični mediji se pojavljajo v obliki interaktivnih vsebin, kot naprimer veliki reklamni naslovi pri brskljanju po spletu, reklame v aplikacijah in video posnetkih.

Storitev se je že zagnala v Evropi in sicer na interaktivnem marketinškem eventu ad:tech v Parizu.

Nokia Advertising Connector

Druga storitev omogoča mobilnikom dostavo točno določenih oglasov, ki bodo tesno povezani in optimizirani za specifične multimedijske aplikacije, kot je branje digitalnega časopisa, gledanje TV, poslušanje glasbe ali pri gledanju začrtane poti na načrtu.

Finci so omogočili dostop do aplikacije tudi ostalim ne-tovarniškim razvijalcem. S tem so prodajnim ekipam omogočile poseben oglaševalski mobilni kanal. Storitev omogoča tudi model CPA (strošek na dejanje), ki omogoči oglaševanje le tistih oglasov, katere je potrošnik izbral sam.

Ključni del platforme pa je uporaba t.i. easy-to-use poročanja in analitičnih orodij za založnike. Tako bodo slednji lahko upravljali z modelom ROI (povrnitev investicije). Nokia Advertising Connector pa bo tekel v večih pilotih v prihajajočih mesecih. Komercialno bo na voljo do konca leta 2007.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki