marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Nokia N90 - uspeh v dvomu?

Deli z ostalimi
Nokia N90

30.08.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Kljub Nokiinim trditvam o premajhni proizvodnji razvpite nokie N90, ki nastaja zaradi močnega povpraševanja, je britanska mobilna raziskovalna družba Mako Analysis pokazala, da so ta pomanjkanja bolj povezana z majhno proizvodnjo kot posledico slabe ocene operaterjev, kot pa s povpraševanjem potrošnikov.

Ni dvoma o tem, ali je nokia N90 kvaliteten produkt. Z novo Carl Zeiss lečo, avtomatskim ostrenjem, povečavo, bliskavico in ti. "red eye reduction", vsebuje vse prave karakteristike, da se izkaže za zamenjavo cenenega digitalnega fotoaparata. Tudi prikaz slike na zaslonu je odličen. Mobilnik pa vsebuje tudi kopico programčkov za obdelovanje slik.

Glavni slabosti tega preklopnega mobilnika pa sta velikost in teža. Mako Analisys nam dokazuje, da je aparat težak 173 gramov. Nokia N90 pa je tudi dvakrat težja od ostalih popularnih srednje cenovnih mobilnikov in, čeprav je N90 preklopni aparat, je še vedno večji od najnovejše nokie 3G (tretje generacije) 6680.

Pri Mako Analisys so objavili še: "Nokia očitno želi prestaviti slabosti aparata na stranski tir tako, da poudarjajo kvaliteto mobilne kamere. Če pa pogledamo na evropsko tržišče, pa vidimo, da so 2 MP mobilne kamere na trgu že od začetka tega leta. Sony Ericssonovi najnovejši srednjecenovni mobilniki pa nudijo kakovostno mobilno kamero, ki pa očitno prekaša nokio N90 v ceni, velikosti in teži. Sharp pa bo izdal 3,2 MP kamero za mobilnike tretje generacije konec tega meseca. Govorice pa krožijo tudi o 5 MP mobilni kameri, ki naj bi jo izdelovali pri Samsungu. Prišla pa naj bi na trg konec tega leta. Tekmovalnost med mobilniki bo kruta. In Nokiin aparat N90 se bo moral zelo zanesti na dosedanji sloves te firme, da bo preživel."

fotografije
Nokia N90
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki