marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

slikaHuawei po polovici leta zabeležil 23,2-odstotno rast prihodkov
07.08.2019

V prvem polletju letošnjega leta (H1 2019) je Huawei ustvaril prihodke v višini 401,3 milijarde juanov (približno 52,576 milijarde evrov), kar je 23,2 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

članki

Nokia bo prodajala mobilnike z naročnino za Nokia Music Store

Deli z ostalimi

21.12.2007
Objavil: Borut Groboljšek

Nokia je najavila "Nokia prihaja z glasbo", prodajni program, ki bo strankam omogočal enoletni neomejen dostop do miljona skladb različnih odličnih avtorjev iz preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Ko se promocijsko leto izteče, lahko seveda stranke vso glasbo brez skrbi obdržijo.

"Namenili smo se, da ustvarimo glasbeno izkušnjo, kakršno ljudje želijo - vsa glasba, ki jo želijo, v obliki neomejenega nalaganja na mobilnik in računalnik," je dejal Anssi Vanjoki, generalni direktor Nokia Multimedia. "Tudi če poslušaš glasbo 24 ur na dan, sedem dni v tednu, bi prebrskal le površino vse glasbe, ki jo ponujamo. Comes with Music izpolnjuje naše sanje, da strankam ponudimo vso glasbo, ki jo hočejo, kjerkoli jo hočejo in hkrati nagradimo ustvarjalce, ki so to glasbo ustvarili."

Program bo štartal v soselovanju z Universal Music Group International, Nokia pa je v dogovorih tudi z ostalimi vodilnimi založbami.
Nokia Music Store je trenutno na voljo le v Veliki Britaniji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki