marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Nokia je predstavila nov telefon za kitajski trg

Deli z ostalimi

23.01.2009
Objavil: Igor Prešeren

Nokia je v kitajskem mestu Nanjing predstavila model 6208c, ki je novi model, kateri za vnos podatkov uporablja pisalo, popularno imenovano stylus.

Slednji telefon je namenjen predvsem za kitajski trg, saj je touch screen zaslon optimiziran za pisajne kitajskih pismenk in sporočil na najbolj naraven način, to pa je s pisalom. Dizajn pisala, ki je pritrjen na zadnji strani mobilnika je povzet po bambusovih pisalih iz kitajske tradicije, skupaj z barvnim zaslonom, ki malce spominja na črnilnik, še en element iz klasične kitajske kulture in tradicije pa tvorita odlično kombinacijo.

Celoten telefon je narejen iz boljših materialov, na primer zadnja stran je iz nerjavečega jekla. Vse skupaj pa je namenjeno čim lažjemu in udobnejšemu rokovanju z mobilcem. Poleg kitajskega jezika sama naprava podpira še veliko drugih jezikov in pisav.

Nokia 6208c je opremljena z 3,2 megatočkovno kamero, dvojno LED bliskavico, tu pa je tudi štiri kratna digitalna približava, upravljanje s fotoaparatom pa je preprosto in logično. Velik zaslon omogoča lažje pisanje sporočil in brskanje po spletu, pa tudi pregledovanje slik in aplikacij. Telefon prav tako podpira razširjane spomina s SD karticami s kapaciteto do 8 GB, kar bo vsekaor dovolj za mnogo slik, glasbe, video posnetkov in še marsičesa, kar bi si uporabnik zaželel.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki