marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Nokia išče najboljše slovenske strelce s fračo v igrici Angry Birds

Deli z ostalimi

22.06.2011
Objavil: Dare Gliha

Nokia pripravlja vseslovensko tekmovanje v izjemno priljubljeni igrici za mobilne naprave Angry Birds. Ljubitelji jeznih ptičkov se bodo lahko za privlačne nagrade potegovali na eni od štirih lokacij po Sloveniji, vsak petek in soboto od 24. junija do 16. julija. Nokia bo vsak dan tekmovanja igralcu z največ zbranimi točkami podarila mobilni telefon Nokia N8, drugo uvrščenemu pa mobilni telefon Nokia C6-01.

Tekmovalci se bodo s pujski spopadli na mobilnih telefonih Nokia N8. V končni rezultat se bodo beležile samo točke, ki jih bo tekmovalec dosegel, ko bo prečkal tri mejnike – šesto, deveto in enaindvajseto stopnjo. Za vsako stopnjo bo imel tekmovalec tri poskuse, vsak dan pa bo lahko tekmoval večkrat, le vsakokrat znova se bo moral prijaviti na spletu ali na lokaciji tekmovanja. Zmagovalec dneva bo postal tekmovalec, ki bo posamezni dan zbral največ točk. Tekmovalci bodo lahko svoje točke in točke svojih nasprotnikov spremljali v živo na spletni strani http://angrybirds.nokia.si/.

Urnik tekmovanj v okviru Nokia Angry Birds Championship:

24.6. Ljubljana, Citypark, 12.00 – 21.00
25.6. Koper, mestna plaža, 10.00 – 18.00
1.7. Maribor, Europark, 12.00 – 21.00
2.7. Maribor, Europark, 10.00 – 21.00
8.7. Portorož, plaža, 10.00 – 18.00
9.7. Portorož, plaža, 10.00 – 18.00
15.7. Koper, mestna plaža, 10.00 – 18.00
16.7. Ljubljana, Citypark, 10.00 – 21.00

Poleg nagradnega tekmovanja Nokia Angry Birds Championship je Nokia za uporabnike, ki bodo do 31. julija kupili novo Nokio N8, Nokio E7, Nokio C6-01 ali Nokio C7, pripravila tudi darilo 20 brezplačnih iger. Med njimi so poleg iger Angry Birds Rio in Angry Birds Seasons, z igranjem katerih se bodo udeleženci tekmovanja lahko ogrevali za svoj nastop, tudi številne druge privlačne igre, na primer Rally Master Pro, Worms HD, Sims 3 in Doodle Jump. Uporabniki lahko brezplačne igre na svoj novi pametni telefon Nokia prenesejo iz Ovi Trgovine.

Tekmovalci se lahko za sodelovanje v nagradnem tekmovanju Nokia Angry Birds Championship prijavijo na spletni strani http://angrybirds.nokia.si/ ali neposredno na lokaciji tekmovanja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki