marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Nokia in Mobitel spodbujata k redni rekreaciji


29.06.2011
Objavil: Dare Gliha

Vse več ljudi se zaveda, da je zdrav način življenja najboljši recept za dobro zdravje. Zdravo življenje poleg pravilnega prehranjevanja zahteva tudi redno rekreacijo. Zato Nokia in Mobitel organizirata nagradno igro »Vrhunska ponudba in vrhunske nagrade«, s katero želita uporabnike svojih naprav in storitev spodbuditi k rednemu gibanju v naravi ob uporabi aplikacije Sports Tracker. Glavni nagradi sta gorski kolesi Cannondale RZ One Twenty 3 in Cannondale Trail SL 4, Nokia in Mobitel pa bosta podelila še 25 kompletov kolesarskih oblačil.

Nagradna igra »Vrhunska ponudba in vrhunske nagrade« bo potekala do 10. julija 2011. V njej je možno sodelovati na tri načine: z vpisom pravilnega tedenskega gesla na spletnem naslovu http://m.mobitel.si/st, z uporabo aplikacije Sports Tracker ali drugih podobnih aplikacij in posredovanjem rezultatov organizatorjem nagradne igre oziroma z nakupom posebnega paketa Nokia C6-01 Sports Tracker pri Mobitelu. Kdor bo v nagradni igri sodeloval z vpisom gesla ali nakupom paketa, bo v žreb uvrščen neposredno. Med tistimi, ki bodo v nagradni igri sodelovali z uporabo aplikacije, pa bo posebna komisija izbrala deset finalistov, ki se bodo prav tako uvrstili v zaključni žreb nagrajencev.

Sports Tracker je večkrat nagrajena spletna in mobilna aplikacija, ki pomaga načrtovati treninge in izboljšati športne rezultate. Aplikacija uporabnikom omogoča spremljanje in analiziranje rezultatov z uporabo zemljevida, štoparice, izračuna opravljene razdalje, števca porabljenih kalorij, števca korakov ter v povezavi s pasom za merjenje srčnega utripa tudi podatkov o povprečnem in najvišjem srčnem utripu. Poleg tega aplikacija omogoča deljenje in primerjanje rezultatov z drugimi uporabniki. Sports Tracker je ena od najpogosteje naloženih aplikacij v Ovi Trgovini z milijoni prenosov iz več kot 170 držav. Njeni uporabniki so marca 2011 z njo skupaj prehodili, pretekli ali prekolesarili kar 70 milijonov kilometrov, kar je razdalja, s katero bi skoraj 1800-krat obkrožili Zemljo po ekvatorju.

Za več informacij o nagradni igri obiščite spletna naslova http://www.nokia.si/aktualno in http://www.mobitel.si/akcije/nokia-c6-01-sports-tracker.aspx.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki