marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Nokia in Microsoft sklenila strateško partnerstvo

Deli z ostalimi

14.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Nokia in Microsoft sta predstavila načrte za oblikovanje obsežnega strateškega partnerstva, ki bo z naslonitvijo na njune dopolnjujoče prednosti in znanja ustvarilo nov globalni mobilni ekosistem. Nokia in Microsoft načrtujeta skupen razvoj vodilnih mobilnih izdelkov in storitev, ki bodo uporabnikom, operaterjem in razvijalcem ponudili neprimerljivo izbiro in priložnosti.

Platforma Windows Phone bo tako postala ključen del Nokijine strategije za pametne telefone.

Nekateri poudarki dogovora:

Nokia bo pomagala pri prihodnjem razvoju platforme Windows Phone s svojim znanjem s področja razvoja strojne opreme in jezikovne podpore ter sodelovala pri uveljavljanju platforme na različnih cenovnih in tržnih segmentih ter geografskih področjih. Bing bo poganjal Nokijine storitve za iskanje na Nokijinih napravah in storitvah. Nokijini obsežni dogovori z operaterji o zaračunavanju storitev bodo potrošnikom olajšali nakup storitev Nokia Windows Phone v državah, kjer je uporaba kreditnih kartic majhna.
Pri razvoju aplikacij za naprave Nokia Windows Phone se bodo uporabljala Microsoftova razvojna orodja.

Nokiina trgovina za vsebine in aplikacije bo integrirana s trgovino Microsoft Marketplace, s čimer bo potrošnikom na voljo privlačnejša izkušnja.
Več informacij o partnerstvo med Nokio in Microsoftom je na voljo na spletni strani www.microsoft.com in www.nokia.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki