marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Nokia E7 – najnovejši poslovni pametni telefon v kratkem pri Si.mobilu


25.03.2011
Objavil: Thomas Bergant

Nokia E7 s prednaloženo storitvijo Microsoft Exchange ActiveSync zagotavlja neposreden, takojšen in varen dostop do korporativnih spletnih poštnih nabiralnikov in drugih osebnih aplikacij. Nokia E7 se lahko pohvali z 10,2-centimetrskim zaslonom na dotik z Nokia ClearBlack tehnologijo za izboljšano vidljivost v zunanjih okoljih in polno tipkovnico.

Poslovnim uporabnikom tako ponuja popolno obliko in velikost za delo na dokumentih in preglednicah ter branje in urejanje fotografij. Za brezskrbno poslovanje je na voljo tudi kombinacija varnostnih rešitev na poslovni ravni.

Najnovejši poslovni pametni telefon Nokia E7 odlično združuje funkcionalnosti za poslovneže in tudi funkcionalnosti za prosti čas. Tako lahko uporabniki dostopajo do poslovne e-pošte v realnem času z aplikacijo Mail for Exchange – brez dodatnih stroškov ali dodatne strojne opreme, obenem pa lahko prejemajo e-pošto neposredno iz računov Hotmail, Yahoo!, Gmail, Ovi E-pošta in drugih ter imajo preprost dostop do vseh svojih e-poštnih računov na istem zaslonu. Uporabniki lahko uporabljajo hiter in varen dostop do interneta, preprosto uporabljajo svoj koledar in ga sinhronizirajo s programom Microsoft Outlook. Prav tako lahko ustvarjajo, urejajo in preglejujejo svoje datoteke.

Nokia E7 pa ni le izjemen poslovni telefon, prav tako omogoča odlično uporabniško izkušnjo tudi v prostem času. Uporabniki bodo lahko aktivni v družabnih omrežjih, saj omogoča posodabljanje statusov v živo iz storitev Facebook in Twitter kar na osnovnem zaslonu. Posebni trenutki bodo še bolj nepozabni, saj jih je moč ujeti z 8 mega točkovnim fotoaparatom in HD-video kamero. Uporabniki Nokie E7 se tudi ne bodo več izgubili na službenih ali zasebnih poteh, saj so jim na voljo Ovi Zemljevidi z brezplačno GPS-navigacijo in glasovnim vodenjem.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki