marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMineva deset let od predstavitve igre Angry Birds
13.12.2019

Pred desetimi leti je luč sveta ugledala igra Angry Birds in v hipu osvojila srca mladih in ne tako mladih uporabnikov. V vseh teh letih so barvaste jezne ptice postale ene najprepoznavnejših likov med mobilnimi igrami.

slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

članki

Nokia dominira na prodajnih lestvicah

Deli z ostalimi

21.09.2009
Objavil: Aleš Poljak

Švedski proizvajalec zaščitnih etuijev za mobilne aparate Krusell je objavil svojo lestvico 10-ih najbolje prodajanih artiklov. Lestvica je sestavljena glede na prodajo etuijev za posamezni model mobilnega aparata.

Morda se sprašujete, zakaj naj bi bili Krusellovi podatki merodajni. Razlog je enostaven, saj Krusell-ovi etuiji zavzemajo velik trg, prisotni so na 6-ih kontinentih in sicer v več kot 50-ih državah:

1. (2) Nokia 5800
2. (3) Nokia N97
3. (4) Nokia 6303 Classic
4. (5) Nokia 3109/3110 Evolve
5. (-) Nokia E51
6. (7) Nokia 6301/6300/6300i
7. (-) Samsung i8910 Omnia HD
8. (-) Nokia 6700
9. (8) Samsung B2100
10. (-) Nokia E71

() = Mesto prejšnjega meseca

Avgust je definitivno mesec Nokie in Samsunga. Njuna prevlada je očitna, saj na lestvici desetih najbolje prodajanih aparatov ne najdemo aparata druge znamke. Ulf Sandeberg, direktor Krusella je presenečen nad dejstvom, da je Nokia zavzela toliko mest na lestvici. Prejšnji mesec se je po lestvici navzgor prebijal novi iPhone, a so ga finski mobilni aparati z rahlo pomočjo Samsunga, čisto izrinili iz prvih desetih mest. Sandeberg je še dodal, da njihova lestvica lepo odraža trenutne trende v prodaji mobilnih aparatov, saj trg z mobilnimi aparati trenutno močno niha.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki