marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Nokia dominira na prodajnih lestvicah

Deli z ostalimi

21.09.2009
Objavil: Aleš Poljak

Švedski proizvajalec zaščitnih etuijev za mobilne aparate Krusell je objavil svojo lestvico 10-ih najbolje prodajanih artiklov. Lestvica je sestavljena glede na prodajo etuijev za posamezni model mobilnega aparata.

Morda se sprašujete, zakaj naj bi bili Krusellovi podatki merodajni. Razlog je enostaven, saj Krusell-ovi etuiji zavzemajo velik trg, prisotni so na 6-ih kontinentih in sicer v več kot 50-ih državah:

1. (2) Nokia 5800
2. (3) Nokia N97
3. (4) Nokia 6303 Classic
4. (5) Nokia 3109/3110 Evolve
5. (-) Nokia E51
6. (7) Nokia 6301/6300/6300i
7. (-) Samsung i8910 Omnia HD
8. (-) Nokia 6700
9. (8) Samsung B2100
10. (-) Nokia E71

() = Mesto prejšnjega meseca

Avgust je definitivno mesec Nokie in Samsunga. Njuna prevlada je očitna, saj na lestvici desetih najbolje prodajanih aparatov ne najdemo aparata druge znamke. Ulf Sandeberg, direktor Krusella je presenečen nad dejstvom, da je Nokia zavzela toliko mest na lestvici. Prejšnji mesec se je po lestvici navzgor prebijal novi iPhone, a so ga finski mobilni aparati z rahlo pomočjo Samsunga, čisto izrinili iz prvih desetih mest. Sandeberg je še dodal, da njihova lestvica lepo odraža trenutne trende v prodaji mobilnih aparatov, saj trg z mobilnimi aparati trenutno močno niha.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki