marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Nokia sodeluje s SONY BMG pri projektu Nokia Comes With Music


28.04.2008
Objavil: Dare Gliha

Iz Nokie sporočajo, da se je SONY BMG ENTERTAINMENT tudi uradno pridružil projektu Nokia Comes With Music, ki na revolucionaren način omogoča ljudem, da odkrijejo in uživajo v glasbi tudi na Nokiinih napravah.

“Ob našem sodelovanju s SONY BMG, ki je eno izmed vodilnih glasbenih podjetij na svetu, našim uporabnikom s pomočjo storitve Comes With Music lahko ponudimo širok nabor odlične glasbe različnih mednarodnih in lokalnih izvajalcev,” je povedal Tero Ojanperä, izvršni podpredsednik in vodja Nokia Entertainment and Communities business. “Zelo smo zadovoljni, da smo se dogovorili za to sodelovanje, saj želimo trgu ponuditi čim širši nabor različne glasbe.”

Ojanperä je nadalje izpostavil: “Nokia Comes With Music je novost, ki omogoča ljudem, da odkrijejo glasbo in v njej uživajo. Hkrati se širi tudi celoten glasbeni posel in s tem prihodki izvajalcev, založb in drugih lastnikov avtorskih pravic.”

“Ta pobuda predstavlja bistveno novost pri samem dostopu do glasbe, saj bodo glasbeni navdušenci preko celega leta raziskovali obsežen katalog posnetkov podjetja SONY BMG,” je pojasnil Thomas Hesse, predsednik področja Global Digital Business & U.S. Sales pri SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT. “Predvidevamo, da bo omenjen poslovni model spodbudil uporabnike, da preiskusijo širok nabor vsebin, razširijo svoje glasbene okuse in poslušajo več glasbe kot so jo kadarkoli prej. Po drugi strani pa pričakujemo, da bo omenjen sistem izvajalcem vseh vrst glasbe ponudil nove priložnosti, ter ob enem povečal povpraševanje po glasbi nasplošno. ”

Ljudje, ki se bodo odločili za nakup mobilne naprave s storitvijo Nokia Comes With Music, bodo dobili enoleten brezplačen dostop do obsežnega kataloga glasbe podjetja SONY BMG. S pomočjo storitve Nokia Music Store bodo lahko uporabniki nalagali glasbo tako na njihove mobilnike kot tudi osebne računalnike v obdobju prvih dvanajst mesecev od nakupa Nokiinega mobilnika.

Po zaključenem enoletnem obdobju pa bodo lahko zbrano glasbo obdržali ter v primeru nakupa nove združljive naprave ali računalnika glasbo tudi brez omejitev prenesli nanjo. Tako bodo lahko glasbeni navdušenci, ki uporabljajo storitev Comes With Music, za vedno obdržali vse materiale na napravi in/ali računalniku.

Uporabnikom bo na voljo veliko število privlačnih možnosti za dostopanje in snemanje glasbe tudi po tem, ko jim bo naročnina na storitev Nokia Comes With Music potekla. Tako bodo lahko še naprej nakupovali dodatno glasbo preko Nokia Comes With Music ali pa si s plačilom naročnine zagotovili neomejen dostop do omenjene storitve ter uživali v novih izdajah in glasbi, ki je v prvem letu prostega dostopa niso uspeli sneti.

Glede na napovedi pričakujemo, da bo storitev Comes With Music lansirana v drugi polovici leta 2008, uporabljati pa bo jo mogoče na vrsti Nokiinih mobilnikov na izbranih trgih.

O Nokia Comes With Music
Nokia Comes With Music omogoča ljudem nakup Nokiine naprave z enoletnim neomejenim dostopom do glasbe različnih odličnih izvajalcev iz preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Po preteku enega leta lahko uporabniki obdržijo vso zbrano glasbo in jim ni potrebno skrbeti, da bo le-ta izginila s potekom naročnine. Universal Music Group International in SONY BMG ENTERTAINMENT sta pristopila k lansiranju projekta, Nokia pa se že dogovarja za sodelovanje tudi z mnogimi drugimi mednarodnimi založbami.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki