marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Nokia Belle v Sloveniji za prenos na razpolago od 1. marca 2012

Deli z ostalimi

27.02.2012
Objavil: Dare Gliha

Uporabniki novejših mobilnih telefonov Nokia bodo lahko od 1. marca 2012 tudi v Sloveniji posodobili operacijski sistem z najnovejšo različico Nokia Belle. Prenovljeni operacijski sistem prinaša nov uporabniški vmesnik, izboljšano uporabniško izkušnjo in boljše delovanje. Posodobitev pa bo na naprave z operacijskim sistemom Nokia Belle prinesla tudi nabor Microsoftovih aplikacij za izboljšanje učinkovitosti.

Posodobitev Nokia Belle uporabniku prinaša več možnosti za prilagoditev mobilnega telefona kot kadarkoli prej. Novi, večji živi gradniki prikazujejo uporabniku pomembne vsebine neposredno na vse do šest osnovnih zaslonih. Premikanje bližnjic med posameznimi zasloni je povsem preprosto, saj zadostuje že dolg pritisk na ikono in poteg do roba zaslona.

Nov in izboljšan uporabniški vmesnik Nokia Belle vključuje tudi nove foto in video aplikacije, ki omogočajo snemanje videoposnetkov v kakovosti HD s 30 sličicami na sekundo, ter vizualno izboljšan brskalnik za še bolj kakovostno brskanje in gledanje spletnih video vsebin. S posodobitvijo se meniji še dodatno poenostavijo, novost pa je vrstica z obvestili za hitrejše dostopanje do ključnih nastavitev in lastnosti.

S posodobitvijo Nokia Belle bo za prenos dostopen tudi paket brezplačnih aplikacij, združenih pod imenom Microsoft Apps. Te prinašajo nabor Microsoftovih aplikacij za izboljšanje učinkovitosti, združljivih s pametnimi telefoni Nokia. Nove aplikacije dopolnjujejo varnostne in upravljavske funkcije, ki so že na razpolago v Nokia Belle, in za svoje delovanje ne zahtevajo dodatne infrastrukture.

Paket Microsoftovih aplikacij za izboljšanje učinkovitosti vključuje:

• Microsoft OneNote – obogateni zapiski z možnostjo vstavljanja slik. Omogoča sinhronizacijo z aplikacijo Microsoft SkyDrive.
• Microsoft Lync 2010 Mobile – stroškovno učinkovito hipno sporočanje, tele- in videokonference na poti.
• Microsoft Document Connection – pregled vseh dokumentov, shranjenih na mobilnem telefonu, v enotnem pogledu. Vključuje tudi priloge v elektronski pošti in dokumente z lokacij SharePoint 2010.
• Microsoft PowerPoint Broadcast – spremljanje predstavitev, predvajanih na osebnem računalniku, neposredno na mobilnem telefonu

S posodobitvijo Nokia Belle bo na razpolago tudi beta različica najnovejše posodobitve Nokia Zemljevidov, poimenovane Nokia Maps Suite. Ta priročno združuje več samostojnih aplikacij, namenjenih uporabi v Nokia Zemljevidih. Prenovljena različica Zemljevidov prinaša izboljšano in hitrejše delovanje ter nekaj novih funkcij za posamezniku še bolj prilagojeno izkušnjo, enostavnejši dostop do ključnih informacij in še hitrejše iskanje poti do želene destinacije. V paket aplikacij je vključena tudi na lokacijo vezana vremenska napoved in priročni gradnik na osnovnem zaslonu telefona, prenovljeni zemljevidi pa se ponašajo še z zračnimi posnetki visoke ločljivosti.

Nokia Belle predstavlja večjo posodobitev operacijskega sistema in popolnoma novo uporabniško izkušnjo. Zato je za prenos posodobitve mobilni telefon treba povezati z osebnim računalnikom, na katerem je že nameščen Nokia Suite (v različici 3.3 ali novejši). Nokia Belle bo na voljo za mobilne telefone Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7, Nokia 500 in Nokia Oro.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki