marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

NBC Sports z novim igrami za mobilnike

Deli z ostalimi

30.11.2005
Objavil: Mitja Zupančič

NBC Sports in Abandon Mobile sta najavila tri nove igre za mobilnike NBC Sports za več kot 125 tipov mobilnikov preko vseh večjih ponudnikov v prvem četrtletju leta 2006.

Naslovni iger – prve tri so Bode Miller Alpine Racing, NBC Sports Speed Skating in NBC Sports Figure Skating – so rezultat dogovora med NBC Sports in Abandon Mobile.

"Ideja je bila narediti igre, kjer bodo ljudje vsepovsod domači z njimi," je povedal Jamie Ottilie, podpredsednik Abandon Mobile. "Medtem, ko se dolgočasiš in igraš igre z mobilnikom, vedno iščeš kaj zabavnega in znanega."

V Bode Miller Alpine Racing bomo poizkušali obvladati slalom, veleslalom in smuk. V NBC Sports Speed Skating pa bomo poizkušali postati svetovni prvaki v drsanju na letu z nasprotniki v treh hitrostnih drsanjih. Za tiste, ki pa ste vedno sanjali izvesti trojno salto ali tisti popolni dvojni obrat, pa bo prav prišla igra NBC Sports Figure Skating. V igri koreografskih in težkih potez drsanja bomo poizkušali ujeti bistvo enega najbolj popularnih športov.

Dodatne igre NBC Sports pa bodo dosegljive kasneje v letu 2006, vključno z NBC Sports Heads-Up Poker in Golf Skills Challenge.

Abandon Mobile je nov podvig družbe AEGF, kjer je nastalo tudi partnerstvo med Abandon Entertainment in GF Capital Management & Advisors.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki