marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Preko 200 prijav na natečaj M:Windows Phone 7

Deli z ostalimi

19.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Nagradni natečaj M:Windows Phone 7 je k sodelovanju privabil številne slovenske razvijalce. Nanj se je prijavilo 130 razvijalcev, ki so skupno oddali kar 218 prijav. Največ prijav je na področju informativnih vsebin, z manjšim zamikom sledijo zabavne in nato še poslovne aplikacije.

V petek, 11. 2. 2011, se je iztekel rok za prijavo na natečaj M:Windows Phone 7, ki ga organizirata družbi Microsoft Slovenija in Mobitel. Odziv na natečaj je bil izjemen, saj se je prijavilo kar 130 razvijalcev. Ti so skupaj na natečaj M:Windows Phone 7 oddali kar 218 prijav, od tega več kot dve tretjini prijav predstavljajo koncepti aplikacij, medtem ko preostala tretjina zajema ideje za razvoj aplikacij, ki se prav tako potegujejo za nagrado, mobitel Windows Phone 7. Prijave so dokaj enakomerno razporejene med posamezne kategorije natečaja. Nekoliko več je prijav v kategoriji informativnih vsebin, sledijo zabavne in nato poslovne aplikacije.

V okviru natečaja M:Windows Phone 7 bodo za razvijalce, sodelujoče v natečaju, v naslednjem tednu potekale delavnice o razvoju za pametne mobilne telefone Windows Phone 7. Rok za oddajo aplikacij je 25. marec 2011, saj bo aprila potekalo spletno glasovanje uporabnikov. Glede na rezultate spletnega glasovanja le-teh bodo nato avtorjem najbolj priljubljenih aplikacij v posamezni kategoriji (informativne vsebine, zabavne in poslovne aplikacije) podarjeni štirje mobilni telefoni Windows Phone 7.

Strokovna žirija bo nato maja 2011 med vsemi prijavljenimi aplikacijami izbrala še tri najboljše. Razvijalec prvouvrščene aplikacije bo prejel 5.000 evrov, drugouvrščene 2.000 in tretjeuvrščene 1.000 evrov. Hkrati bodo vsi sodelujoči razvijalci z delujočimi aplikacijami imeli možnost sodelovati na regijskem natečaju z nagradnim skladom 25.000 evrov.

Informacije o poteku nagradnega natečaja M:Windows Phone 7 so na voljo na Mobitelovem spletnem mestu Tehnik.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki