marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

V središču Ljubljane odpira vrata največja trgovina z Applovimi izdelki v Sloveniji


01.10.2011
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje EPL bo v ponedeljek 3. oktobra, ob 17. uri na Kongresnem trgu v Ljubljani odprlo največjo trgovino Apple Premium Reseller v Sloveniji. Najsodobneje opremljeno trgovino bo slovesno odprl ljubljanski župan Zoran Janković, dogodek pa bosta povezovala Jonas Žnidaršič in Jure Godler.

Nova trgovina bo ponujala celoten nabor računalnikov Mac, revolucionarne iPade, predvajalnike iPod in pametne telefone iPhone ter dodatno opremo Appla in drugih proizvajalcev. Na dan otvoritve bo EPL kupcem omogočil nakup vseh izdelkov z 10-odstotnim popustom.

EPL, ki Applove izdelke prodaja že od leta 1999, se je s stare lokacije na Tržaški cesti preselil v središče Ljubljane, na pred kratkim popolnoma prenovljeni Kongresni trg. Poleg trgovine s statusom Apple Premium Reseller, ki je urejena po natančnih Applovih oblikovalskih smernicah in ponuja edinstveno izkušnjo nakupovanja, je na istem naslovu tudi največji servis Applovih izdelkov. EPL je namreč tudi pooblaščeni serviser za izdelke Apple (Apple Authorised Service Provider) z več kot 10-letnimi izkušnjami.

Trgovina EPL in njeno strokovno usposobljeno osebje bodo omogočali prav posebno doživetje blagovne znamke Apple, edinstveno nakupovalno izkušnjo in svetovanje tistim, ki se za izdelke Apple šele odločajo. Ogledati in preizkusiti si bo mogoče vse najnovejše Applove izdelke, od najnovejših namiznih in prenosnih računalnikov iMac, MacBook Air in MacBook Pro s tehnologijo Thunderbolt, vse različice iPada, najbolj zaželen telefon na svetu iPhone ter glasbene predvajalnike družine iPod. Bogat izbor dodatne opreme bo zagotovil, da bo vsak kupec v trgovini našel to, kar potrebuje.

Začetniki in napredni uporabniki bodo v EPL-ju lahko izkoristili brezplačne delavnice pod vodstvom strokovnjakov za fotografijo, video, glasbo in poslovne programske rešitve. Te jim bodo omogočile naprednejšo uporabo in izkoriščanje zmogljivosti računalnikov Mac in naprav iOS, na voljo pa jim bo tudi podpora za čim enostavnejši prehod s starega računalnika na Mac.

Apple izdeluje Mace, najboljše osebne računalnike na svetu, poleg tega pa tudi operacijski sistem OS X, programsko opremo iLife, iWork in profesionalne aplikacije. Apple je povzročil revolucijo digitalne glasbe s predvajalniki iPod in spletno glasbeno trgovino iTunes. Apple je z iPhonom in App Storom na novo definiral mobilno telefonijo, nedavno pa je predstavil magični iPad, ki postavlja temelje prihodnosti mobilnih medijev in računalnikov.

Vir slik: Facebook

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki