marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaSamsung na 6. mestu na lestvici najboljših globalnih znamk po Interbrandu
21.10.2019

Samsung Electronics je z blagovno znamko Samsung, vredno 61,1 milijarde dolarjev, zasedel šesto mesto na lestvici najboljših globalnih znamk po Interbrandu. Družba je dosegla dvoodstotno rast vrednosti blagovne znamke.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

članki

Najdražji telefon na svetu

Deli z ostalimi

24.11.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Najdražji telefon na svetu stane več kot 500.000 angleških funtov in je narejen v Avstriji. Oblikovan je z razkošnimi dodatki oblikovalca Petra Aloissona in vsebuje zlate predele z 2.950 modrimi diamanti, vgrajenimi v ohišje.

Aloisson je v pretelkih letih predeloval obstoječe mobilnike, jih dopolnjeval z dragulji in dragimi kovinami.

"Vedel sem, da bodo mobilniki del vsakdanjega življenja. Tudi drugi predmeti, ki so del vsakdanjika, kot npr. ure ali kravatne zaponke bi morale obstajati v razkošnih verzijah." je povedal za CNN.

Aloisson trenutno izdela okoli tri telefone na leto, odvisno od naročil njegovih slavnih in bogatih strank, s ceno okoli 20.000 angleških funtov.

Novi mobilnik je posebno naročilo za nemškega proizvajalca. "Vseboval bo trdne zlate dele z zunanjosto pokrito z 2.950 najbolj redkimi dragulji na svetu - naravnimi modrimi diamanti," je povedal.

Čeprav je mobilnik narejen le za marketinške namene, bo čez čas tudi prodan.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki