marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Mobilni zemljevidi Najdi.si tudi na mobilnih sistemih Windows Mobile

Deli z ostalimi

22.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Najdi.si je predstavilo različico mobilnega zemljevida, optimizirano za naprave, ki temeljijo na platformi Windows Mobile. Tako so napredne možnosti iskanja po krajih, ulicah, naslovih in imenih podjetij na voljo tudi naraščajočemu številu uporabnikov naprav Windows Mobile.

Storitev je na voljo prek spletnega naslova www.najdi.si/mz, uporabniki pa imajo na voljo celovite funkcionalnosti iskanja po zemljevidih – od enake podatkovne zbirke do možnosti shranjevanja poizvedb in pregleda zadetkov na zemljevidu.

»Najdi.si je pomemben Microsoftov partner v Sloveniji in zadovoljni smo, da s svojo rešitvijo iskanja po zemljevidih podpira tudi platformo Windows Mobile,« je povedal Matej Potokar, generalni direktor slovenske podružnice podjetja Microsoft. »Z naraščajočo priljubljenostjo dlančnikov in pametnih telefonov s programsko opremo Windows Mobile je pomembno, da imajo uporabniki dostop do najbolj priljubljenih storitev in virov informacij, med katerimi je tudi mobilni zemljevid Najdi.si.«

Mobilna aplikacija uporabnikom zagotavlja naslednje možnosti:

· iskanje po enaki zbirki podatkov in z enakim algoritmom, kot ga uporablja Najdi.si,
· možnost shranjevanja poizvedb za kasnejšo uporabo,
· pregled zadetkov na zemljevidu in enostavno premikanje po njem.

Mitja Jereb, direktor za korporativni marketing pri Najdi.si, je pojasnil: »Uporabnikom zemljevida Najdi.si smo s storitvijo mobilni zemljevid omogočili brezplačen dostop do priljubljenega zemljevida Najdi.si, tudi kadar niso pred računalnikom. V sodelovanju z Microsoftom smo rešitev nadgradili tudi za delovanje na mobilnih telefonih s platformo Windows.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki