marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Mobilni zemljevidi Najdi.si tudi na mobilnih sistemih Windows Mobile

Deli z ostalimi

22.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Najdi.si je predstavilo različico mobilnega zemljevida, optimizirano za naprave, ki temeljijo na platformi Windows Mobile. Tako so napredne možnosti iskanja po krajih, ulicah, naslovih in imenih podjetij na voljo tudi naraščajočemu številu uporabnikov naprav Windows Mobile.

Storitev je na voljo prek spletnega naslova www.najdi.si/mz, uporabniki pa imajo na voljo celovite funkcionalnosti iskanja po zemljevidih – od enake podatkovne zbirke do možnosti shranjevanja poizvedb in pregleda zadetkov na zemljevidu.

»Najdi.si je pomemben Microsoftov partner v Sloveniji in zadovoljni smo, da s svojo rešitvijo iskanja po zemljevidih podpira tudi platformo Windows Mobile,« je povedal Matej Potokar, generalni direktor slovenske podružnice podjetja Microsoft. »Z naraščajočo priljubljenostjo dlančnikov in pametnih telefonov s programsko opremo Windows Mobile je pomembno, da imajo uporabniki dostop do najbolj priljubljenih storitev in virov informacij, med katerimi je tudi mobilni zemljevid Najdi.si.«

Mobilna aplikacija uporabnikom zagotavlja naslednje možnosti:

· iskanje po enaki zbirki podatkov in z enakim algoritmom, kot ga uporablja Najdi.si,
· možnost shranjevanja poizvedb za kasnejšo uporabo,
· pregled zadetkov na zemljevidu in enostavno premikanje po njem.

Mitja Jereb, direktor za korporativni marketing pri Najdi.si, je pojasnil: »Uporabnikom zemljevida Najdi.si smo s storitvijo mobilni zemljevid omogočili brezplačen dostop do priljubljenega zemljevida Najdi.si, tudi kadar niso pred računalnikom. V sodelovanju z Microsoftom smo rešitev nadgradili tudi za delovanje na mobilnih telefonih s platformo Windows.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki