marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Najdi.si odslej tudi na mobilnem telefonu

Deli z ostalimi

25.05.2006
Objavil: Thomas Bergant

V podjetju Najdi.si, d. o. o., Ljubljana so ponudili novo storitev, ki je namenjena vsem uporabnikom mobilnih telefonov.

Gre za mobilni iskalnik Najdi.si, s pomočjo katerega lahko uporabnik odslej s svojim mobilnim telefonom oz. dlančnikom išče po slovenskem delu svetovnega spleta, mobilnem spletu, slikah in zvokih.

Uporaba mobilnega iskalnika Najdi.si je enostavna, iskanje pa na las podobno iskanju z računalnikom. Uporablja ga lahko vsak, ki ima na svojem mobilnem telefonu urejen dostop do interneta. Vse, kar mora uporabnik storiti, je v mobilni telefon vpisati naslov http://www.najdi.si/ in nato vpisati tisto, kar išče.

Primer iskanja:

Mobilni iskalnik Najdi.si lahko preizkusite tudi na računalniku, in sicer na spletni strani http://mobilni.najdi.si/, kjer so tudi podrobnejša navodila za uporabo mobilnega iskalnika Najdi.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki