marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

V juniju z novim orodjem do izdelave lastnega Najdi.si zemljevida Slovenije.

Deli z ostalimi

18.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Marsikdo od nas si ne predstavlja več vsakdanjika brez interneta, ki omogoča visoko stopnjo interaktivnosti in prilagodljivost posamezniku. Storitve, ki jih dnevno uporabljamo prek interneta, so prijaznejše do uporabnikov in omogočajo takojšen dostop do informacij, ki jih potrebujemo v nekem trenutku.

Ena izmed takšnih storitev je zagotovo tudi brezplačni interaktivni Najdi.si zemljevid Slovenije (http://zemljevid.najdi.si/), ki je bil javnosti prvič predstavljen junija 2006 in v novi različici ponovno februarja letos.

Najdi.si zemljevid omogoča iskanje po 5.895 krajih, 15.195 ulicah, 501.378 naslovih ter po 173.479 podjetjih in drugih organizacijah. S posebnimi ikonami prikazuje zemljevid tudi 2.330 interesnih točk, kot so pošte, parkirišča, bencinski servisi in podobno.

Napredno pregledovanje, ki omogoča poljubno premikanje po zemljevidu, možnost spreminjanja merila, centriranje zemljevida in pošiljanje trenutnega pogleda prek elektronske pošte je le nekaj uporabnih lastnosti, s katerimi se lahko pohvali Najdi.si zemljevid.

Zaradi velikega zanimanja po tovrstnih storitvah smo se v podjetju Najdi.si odločili za nadgradnjo obstoječega Najdi.si zemljevida in tako našim uporabnikom ponudili še dodatne možnosti.

»V juniju bomo predstavili orodje Naredi si zemljevid, s katerim si bodo lahko vsi lastniki oz. upravljavci spletnih strani izdelali lasten zemljevid s svojimi vsebinami (slika, opis in naslov lokacije ...) in ga brezplačno vključili v svoje spletne strani,« pojasnjuje Mitja Jereb, direktor za korporativni marketing Najdi.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki