marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

V juniju z novim orodjem do izdelave lastnega Najdi.si zemljevida Slovenije.

Deli z ostalimi

18.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Marsikdo od nas si ne predstavlja več vsakdanjika brez interneta, ki omogoča visoko stopnjo interaktivnosti in prilagodljivost posamezniku. Storitve, ki jih dnevno uporabljamo prek interneta, so prijaznejše do uporabnikov in omogočajo takojšen dostop do informacij, ki jih potrebujemo v nekem trenutku.

Ena izmed takšnih storitev je zagotovo tudi brezplačni interaktivni Najdi.si zemljevid Slovenije (http://zemljevid.najdi.si/), ki je bil javnosti prvič predstavljen junija 2006 in v novi različici ponovno februarja letos.

Najdi.si zemljevid omogoča iskanje po 5.895 krajih, 15.195 ulicah, 501.378 naslovih ter po 173.479 podjetjih in drugih organizacijah. S posebnimi ikonami prikazuje zemljevid tudi 2.330 interesnih točk, kot so pošte, parkirišča, bencinski servisi in podobno.

Napredno pregledovanje, ki omogoča poljubno premikanje po zemljevidu, možnost spreminjanja merila, centriranje zemljevida in pošiljanje trenutnega pogleda prek elektronske pošte je le nekaj uporabnih lastnosti, s katerimi se lahko pohvali Najdi.si zemljevid.

Zaradi velikega zanimanja po tovrstnih storitvah smo se v podjetju Najdi.si odločili za nadgradnjo obstoječega Najdi.si zemljevida in tako našim uporabnikom ponudili še dodatne možnosti.

»V juniju bomo predstavili orodje Naredi si zemljevid, s katerim si bodo lahko vsi lastniki oz. upravljavci spletnih strani izdelali lasten zemljevid s svojimi vsebinami (slika, opis in naslov lokacije ...) in ga brezplačno vključili v svoje spletne strani,« pojasnjuje Mitja Jereb, direktor za korporativni marketing Najdi.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki