marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Samsung je izdal zlato verzijo Omnie HD

Deli z ostalimi

17.12.2009
Objavil: Aleš Poljak

Samsung je oznanil, da bo kmalu na voljo posebna serija nove Omnie HD. Aparati v tej seriji se bodo imenovali I8910HD Gold edition. Bodoči kupci bodo lahko izbirali med dvema barvama, in sicer med Champagne Gold in Luxury Brown. Obroba mobilnika je izdelana iz 24 karatnega zlata, katera bo pritegnila marsikateri pogled in bo očividcem dala vedeti, da to ni običajna Omnia HD.

Poleg občutnih ekstetnih popravkov bodo bodoči kupci dobili tudi usnjen etui, TV-out kabelj in namizno stojalo za svoj aparat. OmniaHD Gold je zmožna zajemati video posnetke v HD kvaliteti (720p), katere je nato možno gledati preko vrhusnkega 3,7 palčnega AMOLED zaslona, kateri prikazuje 16 milijonov barv in je v razmejru 16:9. K popolni audio/video izkušnji pa pripomoreta še dva stereo zvočnika.

Seveda pa ne smemo pozabiti na zmogljivosti fotoaparata. OmniaHD Gold ima vgrajen senzor z občutljivostjo 8 MP, preko katerega nastajajo izvrstne fotografije. Pravtako je bojazen, da vam na tem aparatu zmanjka pomnilnika povsem odveč, saj ima mobilnik 16 GB vgrajenega pomnilnika, kateri se lahko razširi z 32GB microSD kartico na osupljivih 48 GB. To zadošča za 35 filmov v DVD kvaliteti oziroma 18000 fotografij v polni ločljivosti vgrajenega fotoaparata.

Mobilnik se seveda izkaže tudi pri surfajnju po spletu, saj se je aparat zmožen povezati na najhitrejša mobilna omrežja (HSUPA 5.76 Mbps in HSDPA 7.2 Mbps), kar pomeni, da vam mobilnik enako hitro nalaga spletne strani, kot domači osebni računalnik. Vgrajen kompas in GPS vmesnik pa skrbita, da se ne izgubite, saj vas mobilnik vedno vodi po pravi poti.

Omia HD Gold se bo začela prodajati v decembru na izbranih trgih, kot so Singapur, Nemčija in Srednji Vzhod.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki